BASCHET Programul echipei Steaua CSM EximBank

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După încheierea campaniei pentru EuroBasket 2015, jucătorii de la echipa naţională, Titus Nicoară, Mihai Paul şi Adi Tudor, precum şi antrenorul Claudiu Fometescu, se vor alătura colegilor lor de la Steaua CSM EximBank, în vederea pregătirilor pentru noul sezon din Liga Naţională de Baschet Masculin. Roş-albaştrii au perfectat deja mai multe partide amicale în presezonul LNMB.

Astfel, prima partidă amicală va avea loc pe 3 septembrie, pe teren propriu, cu Energia Rovinari, urmată de o dublă, tot la Sala Mihai Viteazul, cu SCM Craiova, pe 8-9 septembrie.
Steliştii vor pleca apoi pe 10 septembrie în Serbia, unde în perioada 11-13 vor juca trei partide amicale.
Între 19 şi 21 septembrie va avea loc Cupa Steaua CSM EximBank, la Sala Mihai Viteazul. Vor fi prezente Asesoft Ploiesti, BCM Pitesti si Lukoil Academic Sofia.

Prima partidă oficială a Stelei în noul sezon va fi la 27 septembrie, în turul Cupei României, în deplasare la BC Mureş. Va urma apoi returul, la 1 octombrie şi debutul în noul sezon al Ligii Naţionale, la 4 octombrie, în deplasare cu BC Timişoara.
Prima partidă din LNB pe care Steaua o va juca acasă va fi pe 25 octombrie, chiar de Ziua Armatei, cu CSU Asesoft Ploieşti.

Virgil Stănescu şi alte personalităţi din sport au donat obiecte pentru o acţiune marca „Basarabia, pământ românesc“

BASCHET România, la un pas de participarea la Campionatul European, după aproape trei decenii de absenţă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite