Baschet: ICIM Arad, înfrângere de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suzana Milovanovici
Suzana Milovanovici

Baschetbalistele de la ICIM Arad au avut o cădere inexplicabilă în ultimele cinci minute ale meciului din „şaiprezecimile" Eurocup, pe care l-au cedat în faţa franţuzoaicelor de la USO Mondeville cu scorul de 68-84, pe teren propriu.

Aradul conducea cu 64-62 când mai erau 5 minute şi 38 de secunde de joc, însă apoi nu au mai reuşit să marcheze decât 4 puncte până la final primind nu mai puţin de 22! Scorul parţial al ultimelor două minute a fost 13-3 pentru Mondeville, jucătoarele de la Arad blocându-se parcă psihic şi lăsând adversarele să arunce din poziţii favorabile la coş.

Partida a fost extrem de echilibrată, niciuna dintre echipe nereuşind să se distanţeze la mai mult de patru puncte până la jumătatea sfertului patru. Aradul a condus cu 61-57 când mai erau şapte minute de joc, după un coş din interior al Suzanei Milovanovici şi nimic nu prevestea căderea inexplicabilă de pe final.

Apoi însă, americanca Lenae Williams s-a dezlănţuit şi a marcat în numai 5 minute, 16 dintre cele 28 de puncte ale sale, incluzând 4 aruncări din spatele semicercului.

Pentru Arad principala realizatoare a fost Suzana Milovanovici cu 15 puncte şi 4 recuperărişi Cherisse Graham cu 14 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive şi 3 intercepţii.

Manşa retur dintre cele două echipe va avea loc în Franţa la 14 ianuarie şi ICIM are şanse minime de calificare în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite