Barcelona, meci epic într-un sezon groaznic: Echipa e în finala cupei după o revenire de vis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pique a marcat golul care a ţinut Barcelona în viaţa, în returul cu Sevilla
Pique a marcat golul care a ţinut Barcelona în viaţa, în returul cu Sevilla

Clubul a fost lovit de un scandal uriaş de corupţie, iar echipa e ca şi eliminată din optimile Ligii Campionilor şi cu şanse mici la titlu. Miercuri seară însă, a reuşit o partidă incredibilă, în returul semifinalelor Cupei Spaniei.

Barcelona traversează o criză atât de mare, încât, atât în semifinalele Cupei Spaniei, cât şi în optimile Ligii Campionilor, a lăsat impresia că şi-a compromis şansele de calificare, după manşa tur!

În cupă, trupa pregătită de Ronald Koeman a pierdut, în deplasare, cu Sevilla, scor 0-2. Se întâmpla acum trei săptămâni, la capătul unui meci dezolant pentru catalani. Doar că, miercuri seară, returul a început bine pentru Messi şi colegii săi, care au marcat repede, în minutul 12, prin Dembele. Apoi însă, Barcelona a trebuit să aştepte 82 de minute pentru golul doi! Până atunci însă, catalanilor le-a trecut glonţul pe la ureche! Asta deoarece, Sevilla a ratat şansa de a-şi adjudeca accederea în finală, după ce argentinianul Ocampos a ratat un penalty, în minutul 73. 

În loc să fie 1-1 în returul de pe „Camp Nou“, s-a făcut 2-0, în minutul 90+4! Cu toată echipa în prejama careului advers, Barcelona a înscris golul care a trimis returul în prelungiri. Veteranul Pique a marcat cu capul, din centrarea lui Griezmann, spre disperarea oaspeţilor.

Apoi, în prima repriză din prelungiri, danezul Braithwaite a făcut 3-0 pentru Barcelona şi seara de coşmar a celor de la Sevilla s-a întregit, atunci când olandezul Luuc de Jong a văzut „roşu“, în minutul 103, lăsându-şi echipa în zece oameni.

Barcelona - Sevilla s-a terminat 3-0, după 2-0 pentru andaluzi, în prima manşă. 

În ultimul act al Cupei Spaniei, Barcelona va întâlni învingătoarea meciului Athletic Bilbao - Levante. În tur, scorul a fost 1-1. Returul se va juca, joi  seară, de la ora 22.00, la Levante. 

Finala Cupei Spaniei se va juca, la Sevilla, la 17 aprilie.

După această revenire de vis în cupă, Barcelona va avea o misiune imposibilă, totuşi, la Paris, în returul optimilor Ligii Campionilor. Pe Parc des Princes, în confruntarea cu PSG, totul începe de la 4-1 pentru francezi, care au făcut o veritabilă demonstraţie de forţă pe Camp Nou, în prima manşă. Returul PSG - Barcelona se va juca la 10 martie.

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - SEVILLA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite