Banii te pot face campion, dar nu-ţi dau şi clasă: Gigi Becali, ironii jenante la adresa rivalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

După o aşteptare de şapte ani, Steaua e pe cale să câştige un nou titlu. Din păcate, oficialii roş-albaştrilor dovedesc că n-au simţul măsurii şi îşi iau peste picior adversarele din Liga I.

Cu nouă etape înainte de sfârşitul campionatului, formaţia din Ghencea are un avans de 16 puncte faţă de locul 2, ocupat de Astra, şi titlul în buzunar. În aceste condiţii, Gigi Becali a început să-şi facă planurile pentru modul în care va sărbători această performanţă. Din păcate, latifundiarul a dat dovadă de lipsă de eleganţă, lansând o serie de ironii ieftine la adresa rivalelor din campionat.

Ce a spus?

„Suporterii Stelei aveau sete de titlu şi trebuie să se descătuşeze. Prima dată sărbătorim în Ardeal, la meciul cu CFR Cluj şi le dăm peste bot. Din naţionalism vom petrece acolo. Ne ducem cu tricolorul pe piept. CFR niciodată nu o să mai ia titlul în România. <<Cîinii>> (n.r. – Dinamo) chiorăie întruna, dar numai Steluţa va mai cîştiga campionatul. Cu ţiganii (n.r. – Rapid) nu mai am treabă, ei sunt cuminţi“, a spus Becali.

Steaua va întâlni CFR, la Cluj, în etapa a 28-a, având şanse mari să-şi fi adjudecat titlul până atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite