Bănel Nicoliță, show la 39 de ani. Două goluri la debutul la noua sa echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși a ajuns la 39 de ani, Bănel Nicoliță nu se lasă de fotbal. Ba chiar joacă bine la noua sa formație, CSO Teleajenul Vălenii de Munte. Fostul jucător de la FCSB și Saint Etienne a marcat de două ori în prima etapă a Ligii A Prahova, în victoria cu 8-0 împotriva celor de la CS Valea Călugărească.

Bănel Nicoliță joacă în liga prahoveană. Foto Facebook
Bănel Nicoliță joacă în liga prahoveană. Foto Facebook

Bănel a punctat în minutul 41 pentru 5-0, apoi a închis tabela la 8-0 în minutul 65. Primul gol a fost deosebit: cursă în dreapta, prelungire cu capul, fundaș întors „din gleznă”, apoi finalizare cu exteriorul, la colțul lung, scrie gsp.ro

Și a doua reușită a lui Bănel Nicoliță a ridicat în picioare zecile de spectatori. Nicoliță a șutat de la aproximativ 20 de metri de poartă, balonul a prins pământul și l-a păcălit pe portarul gazdelor. În runda secundă, Nicoliță și compania vor primi vizita celor de la CSC Avântul Măneciu, în derby-ul de pe Valea Teleajenului.

După o perioadă în care s-a încăpățânat să finanțeze echipa din localitatea natală, CS Făurei, chiar cu riscul destrămării familiei, fostul internațional a revenit în fotbal anul trecut, la CS Amara. Anul acesta, Bănel Nicoliță a luat-o de la capăt cu o altă formație, cea din Vălenii de Munte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite