Bănel i-a şocat pe francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul român a fost victima unui fault violent, pentru care Dabo a fost eliminat, însă Nicoliţă a continuat meciul fără probleme.

Spania: Messi, cel mai rapid hattrick

Barcelona a învins pe teren propriu, scor 5-0, pe Real Mallorca, într-un meci în care Messi a marcat cel mai rapid hattrick din istoria Barcelonei. El a punctat în minutele 13, din penalty, 21 şi 30. Celelalte goluri au fost marcate de Cuenca şi Dani Alves. Acesta a fost al 13-lea hattrick reuşit de Messi în carieră, care a ajuns astfel la un total de 199 de goluri.

Franţa: Bănel Nicoliţă, aproape de o tragedie

Mijlocaşul a fost aproape de o tragedie la meciul Lyon - Saint Etienne, scor 2-0. În minutul 52 al partidei, Mouhamadou Dabo a avut o intrare criminală asupra lui Bănel Nicoliţă, cu talpa pe tibie, iar jucătorul lui Lyon a fost eliminat. Spre uimirea spectatorilor, fostul mijlocaş al Stelei s-a ridicat şi a continuat meciul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În minutul 85, el a fost înlocuit cu Gradel.

Italia: Chivu-slab, Torje-doar rezervă

Românul de 31 de ani a fost integralist în meciul Inter Milano - Juventus, scor 1-2, dar evoluţia sa a fost criticată de presa italiană, deşi a fost utilizat pe postul de fundaş central. „Revenit pe postul care îi convine, Chivu pare să nu mai fie familiar cu mişcările unui fundaş central. Nu se prea înţelege cu Lucio şi de multe ori rămâne dezorientat şi gânditor pe teren", au punctat cei de la Sky. Pentru prima oară de când a ajuns în Italia, Torje a fost doar rezervă în campionat. Udinese a câştigat cu 1-0 partida cu Palermo, prin golul lui Di Natale. Torje a fost ţinut pe bancă tot meciul.

Anglia: spectacol marca Van Persie

Arsenal a reuşit surpriza etapei în Anglia, după ce a câştigat cu Chelsea pe Stamford Bridge, scor 5-3. Eroul „tunarilor" a fost Robin van Persie, autorul unui hattrick. „Acurateţea şuturilor sale este excepţională. Trece printr-o perioadă foarte bună şi profită de faptul că noi atacăm mult şi ne creăm ocazii de gol", a spus Arsene Wenger.

Germania: Raul, făcut mincinos

Schalke a câştigat, scor 3-1, meciul cu Hoffenheim, dar prima reuşită a meciului a născut o adevărată controversă. Raul a înscris cu mâna însă nu a vrut să recunoască acest lucru. „A înscris cu mâna iar arbitrul a venit să îl întrebe dacă a fost aşa. Raul a negat. Chiar şi un sportiv de nivelul lui poate să mintă", a acuzat portarul lui Hoffenheim, Tom Starke. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite