Australian Open, zguduit: Nadal, eliminat cu soția plângând în tribune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a ajuns la Australian Open 2023, având mari probleme medicale și, în ciuda unei victorii entuziasmante în turul I, într-un final, ibericul a fost doborât de accidentările care îl chinuiesc din ce în ce mai tare.

Astăzi dimineață, la Melbourne, în turul II de la Australian Open, deținătorul trofeului a acuzat o accidentare, la finalul setului doi, în duelul cu Mackenzie McDonald (65 ATP). Cum scorul era deja 6-4, 6-4 în favoarea americanului de 27 de ani, practic, în acel moment, soarta lui Nadal a fost pecetluită. Ceea ce au știut și cei din loja sa, unde antrenorul Carlos Moya a fost vizibil supărat, iar soția lui Nadal a început, pur și simplu, să plângă!

Rafael Nadal, eșec dureros la Melbourne.
Rafael Nadal, eșec dureros la Melbourne.

În aceste condiții, deși Nadal, un luptător adevărat, a rămas pe teren, partida s-a încheiat, în minimum de seturi: 6-4, 6-4, 7-5 pentru McDonald. Această eliminare a lui Nadal, în turul II, e cea mai mare surpriză de la Australian Open de până acum. Și reprezintă cel mai slab rezultat pentru sportivul iberic din 2016 încoace, la Melbourne. Atunci, Nadal a părăsit competiția în turul I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite