Au fost stabilite semifinalele la US Open. Se profilează un duel incendiar în marea finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici-Nadal ar putea fi duelul mult aşteptat în finala US Open
Djokovici-Nadal ar putea fi duelul mult aşteptat în finala US Open

Victoria obţinută de sârbul Novak Djokovici în sferturile de finală de la US Open contra rusului Mihail Youzhny a completat tabloul semifinalelor. Potrivit estimărilor specialiştilor, sunt şanse mari ca Nadal şi Djokovici să se bată pentru supremaţie la ultimul turneu de Mare Şlem al anului

Novak Djokovici şi-a respectat blazonul şi l-a învins în patru seturi, scor 6-3, 6-2, 3-6, 6-0 pe rusul Mihail Youzhny în sferturile de finală ale turneului american US Open.

Dacă Federer a fost eliminat prematur, un alt elveţian i-a luat locul. Wawrinka a produs surpriza pe hardul american şi l-a învins în sferturi pe britanicul Andy Murray, cel care a câştigat Wimbledonul în acest an. Astfel, Wawrinka şi Djokovici se vor duela în prima semifinală, în vreme ce a doua semifinală programează un duel între Rafael Nadal şi francezul Richard Gasquet.

Dacă Nadal şi Djokovici vor respecta calculele hârtiei, atunci iubitorii tenisului vor avea parte de o finală de vis la US Open. Primii doi tenismeni ai lumii se vor confrunta în ultimul act în America. În cazul unui succes al spaniolului, lider al clasamentului ATP va rămâne tot Djokovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite