Au apărut primele critici la adresa lui „Reghe“: „A programat cantonamente prea lungi. Nu aşa se face“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Ienei
Emeric Ienei

Emeric Ienei, tehnicianul care a câştigat Liga Campionilor cu formaţia din Ghencea, în 1986, e de părere că Laurenţiu Reghecampf trebuia să gândească altfel stagiile din această iarnă.

Dintre toate formaţiile din Liga I, Steaua va petrece cele mai multe zile în cantonament în această iarnă. 

Formaţia din Ghencea a fost prima din ţară care s-a reunit, săptămâna trecută, la 7 ianuarie. Explicaţia? Tănase şi compania vor întâlni Ajax, la 14 februarie, la Amsterdam, în 16-imile Ligii Europa.

Roş-albaştrii au început cu un cantonament în Spania, la Marbella, care va dura 15 zile. Revenirea în ţară e programată pentru 25 ianuarie, pentru ca, după numai trei zile, Laurenţiu Reghecampf să-şi ducă elevii într-un nou stagiu, de această dată în Antalya (28 ianuarie – 8 februarie). 

„Zece zile antrenament, trei zile acasă“

Emeric Ienei crede că acest regim de armată e prea dur pentru fotbalişti şi ar putea avea efecte negative.

„Cantonamente aşa lungi nu sunt bine venite. După 10 zile nu se mai înţeleg jucătorii între ei şi e foarte greu ca un staff să menţină ritmul de antrenament al jucătorilor. Trebuia făcut altfel. Zece zile antrenament, trei zile acasă şi apoi mergi mai departe. Se putea întrerupe cantonamentul după 10-12 zile, să le dea drumul acasă jucătorilor“, a spus Ienei pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite