Atac la Rege: „Hagi e reprezentantul imaginii cooperative. Când a ajuns la Real Madrid nu ştia decât să facă blaturi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi e pus la zid
Gică Hagi e pus la zid

Imaginea lui Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, este grav afectată de nişte acuze fără precedent la adresa lui.

În discuţie este evoluţia bună a echipei patronate şi antrenate de el, Viitorul fiind acum o pretendentă la un loc de Liga Europa. Echipa lui Hagi a învins luni în deplasare Petrolul cu 2-1, iar acest lucru a născut destule controverse. 

“Nu mă mir ca aşa face Viitorul. Hagi asta a făcut toată viata lui. El când a ajuns la Real Madrid nu ştia decât să facă blaturi. După aceea a ajuns la Barcelona cu Hristo Stoicikov şi toţi ţiganii ăia de acolo. Apoi a ajuns în Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun în discuţie că avea şut… Aşa era fotbalul în anii ’90. În Italia şi Spania făceai ce voiai: injecţii, făceai şi schimb de sânge dacă voiai.

Ce să facă Hagi când a venit ca manager al unui club din România? El este reprezentantul imaginii cooperative. La Galatasaray n-a jucat un meci pe bune în toată viaţa lui. Aşa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat într-un fotbal trucat. Cum ar fi rămas Sportul Studenţesc în Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studenţesc. Altfel, Dobrin era Rege, nu era Hagi“, a spus Radu Banciu, realizator al emisiunii " 11 metri" de la radio Sport Total FM, conform ziuanews.ro, citat de sportnews.ro.

banciu
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite