Astra Giurgiu şi-a schimbat antrenorul. Daniel Isăilă a demisionat, în locul lui vine Florin Marin, secund la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Isăilă a decis să-şi încheie înţelegerea cu Astra Giurgiu, după o şedinţă avută sâmbătă dimineaţă cu oficialii echipei.

„Am semnat rezilierea, urmează să semneze şi domnul Niculae (n.r. Ioan Niculae, finanţatorul echipei). Au fost destule motive care m-au făcut să iau această decizie. Le mulţumesc tuturor, am realizat lucruri incredibile aici. Am participat în cupele europene şi nu ne-am făcut de râs“, a declarat Daniel Isăilă potrivit prosport.ro.

Astra Giurgiu a început campionatul actual cu pretenţii la primele locuri din Liga I, iar turul l-a încheiat din poziţia de lider, beneficiind de faptul că Steaua mai avea de disputat două restanţe. Între timp, giurgiuvenii se clasează pe locul secund, la cinci puncte de campioana României, având un bilanţ de 15 victorii, cinci egaluri şi patru înfrângeri. În meciul din etapa cu numărul XXIV, formaţia finanţată de Ioan Niculae a obţinut doar o remiză.

În locul lui Daniel Isăilă, Ioan Niculae l-a numit antrenor principal pe Florin Marin, unul dintre asistenţii lui Piţurcă de la echipa naţională. Acesta are contract până în vară cu echipa din Giurgiu.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Astra Giurgiu - Oţelul 1-1, Gaz Metan Mediaş- Corona 1-0. Meciuri cu penaltyuri, ratări şi situaţii imprevizibile

VIDEO Astra a faultat cu preşedintele. Dinu Gheorghe i-a pus piedică unui jucător de la Oţelul. Ioan Niculae critică din nou dur propria echipă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite