Armata atacă un proiect fotbalistic de anvergură: CSA şi-a prezentat antrenorul şi a anunţat când vrea să ajungă în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca o ironie a sorţii, în ziua în care Gigi Becali a anunţat că echipa sa nu se va mai numi Steaua, Clubul Sportiv al Armatei, care deţine brandul Steaua, l-a prezentat pe antrenorul cu care va porni la drum din vară: Ion Ion.

„E o bucurie imensă pentru mine. Steaua e un brand mare, atrage şi jucători care vor să facă parte din acest proiect. Urmărim jucători din liga a patra, a cincea. Suntem în discuţii în legatură cu staff-ul tehnic. Încă ne gândim“, a afirmat Ion Ion. 

Marius Lăcătuş, cel care coordonează proiectul CSA, a venit cu detalii suplimentare. „Ne dorim ca la sfârşitul lunii iunie să avem la dispoziţie 50-60 de jucători ca mai apoi să începem pregătirile cu 25 de jucători. Vor fi şi fotbalişti sub 20 de ani, dar şi jucători de 25 de ani“, a spus „Fiara“. 

Cristian Petrea, comandantul interimar de la CSA, a vorbit şi despre eşalonul din care va porni Steaua: „La sfârşitul lunii iunie, vom depune documentaţia pentru a ne înscrie în Liga a 4-a. Vrem ca în 2020 să fim în Liga I. Noi suntem Steaua. Noi suntem continuatoarea Stelei. Palmaresul CSA Steaua e din 1947 până în 2003“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite