Argentinianul Emiliano Martinez, penibil în Qatar: A vorbit, în premieră, despre gestul său obscen

0
Publicat:

Emiliano Martinez, portarul selecţionatei Argentinei, a recunoscut că gestul obscen pe care l-a făcut la ceremonia de acordare a trofeelor după finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar a fost unul total nepotrivit şi îl regretă acum.

Emiliano Martinez și o imagine cu care va trebui să trăiască pentru restul vieții
Emiliano Martinez și o imagine cu care va trebui să trăiască pentru restul vieții

În momentul în care a urcat pe podium pentru a primi trofeul rezervat celui mai bun goalkeeper de la CM 2022, Martinez a plasat trofeul (o mănuşă) în dreptul părţilor sale intime. "A fost un lucru stupid, pe care l-am făcut cu băieţii. Este singurul lucru de care nu sunt mândru", a declarat portarul argentinian într-un interviu acordat postului de televiziune ESPN.

Acesta a dezvăluit că a schimbat câteva cuvinte cu francezul Kylian Mbappe după finala câştigată de Argentina în faţa Franţei, cu 4-2 la loviturile de departajare. "I-am spus că a făcut un meci mare şi că face onoare ţării sale", a dezvăluit argentinianul.

Martinez s-a referit şi la faza care putea schimba soarta finalei de pe Lusail Stadium, când a reuşit să respingă cu o paradă de excepţie şutul francezului Kolo Muani, la scorul de 3-3, în minutul 120+3, cu câteva momente înainte de finalul prelungirilor.

"Am încercat să-l atac în diagonală, pentru a-i reduce unghiul şi a-i arăta prima bară. Evident că mi-am întins bine piciorul şi braţul spre acea parte, rugându-mă să tragă acolo. Mi-am ţinut corpul atât de ferm încât mingea a sărit puternic. Sunt momente foarte rapide şi, uneori trebuie să ai puţin noroc", a adăugat campionul mondial, care a recunoscut că a făcut în ziua respectivă cel mai bun meci al carierei sale.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite