Franța - Argentina, etapa jignirilor online: Finala Mondialului, urmată de derapaje oribile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai frumoasă finală din istoria Cupelor Mondiale e urmată, din păcate, de cel mai urât schimb de mesaje online care implică niște sportivi de marcă! Și totul a pornit din cauza comportamentului urât al portarului argentinian, Emiliano Martinez (30 de ani).

Mbappe (stânga) a marcat de trei ori în poarta lui Martinez. FOTO: Facebook
Mbappe (stânga) a marcat de trei ori în poarta lui Martinez. FOTO: Facebook

În ciuda vârstei sale, cel mai bun goalkeeper al Mondialului din Qatar s-a purtat ca un adolescent fără minte, încă de la festivitatea de premiere. Când a luat „Mănușa de aur“ și, sub privirile tuturor, a dus-o în zona organelor genitale! Motivul? Huiduielile fanilor francezi. Din păcate, Martinez nu s-a potolit aici și și-a continuat recitalul scârbos, ironizându-l pe Kylian Mbappe. Mai întâi, în vestiarul Argentinei, iar apoi pe străzile din Buenos Aires, după ce naționala s-a întors acasă, cu trofeul Cupei Mondiale.

Adil Rami a jucat la Cupa Mondială din 2018, câștigată de Franța.
Adil Rami a jucat la Cupa Mondială din 2018, câștigată de Franța.

Văzând aceste reacții ale lui Martinez, Adil Rami, fost internațional francez, i-a răspuns portarului cu aceeași monedă. Potrivit gsp.ro, Rami (36 de ani), legitimat acum la Troyes, a declarat: „Martinez e cel mai mare rahat din fotbal, cel mai urât! Mbappe i-a traumatizat atât de tare (n.r. – pe argentinieni), încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva jucătorului nostru decât Cupa lor Mondială“.

Afirmațiile lui Rami au fost urmate de atacurilor internaționalilor argentinieni, Di Maria, Paredes și Pezzella ironizându-l pe fostul apărător al „cocoșilor“ prin niște mesaje acide, în mediul online, după cum se poate vedea mai jos:

*Angel Di Maria: Dibu (n.r. - porecla lui Martinez) e cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte.

*Leandro Paredes: Acum spune-o fără să plângi, Rami.

*German Pezzella: Pleacă de aici, Rami.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite