Antonio îi dedică golurile lui Dumnezeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică şi Dinu Gheorghe se laudă că l-au adus gratis în Giuleşti pe fundaşul brazilian, cel care a reuşit „dubla“ cu Petrolul în Cupă. Fundaşul brazilian Marcos Antonio a învins cancerul în urmă cu doi ani şi este acum om de bază în centrul celei mai bune apărări din campionat, unde face cuplu de stoperi cu Marius Constantin.

În urmă cu doi ani, Marcos Antonio punea punct carierei de jucător. A fost depistat cu o boală cruntă, cancer esofagian, iar şapte luni a fost în afara fenomenului. După o intervenţie chirurgicală, brazilianul şi-a revenit, iar la recomandarea ex-rapidistului Daniel Niculae a ajuns în vară Giuleşti.

Marcos Antonio s-a impus titular la Rapid, iar cu Petrolul, în Cupa României, a reuşit „dubla", deşi este fundaş, iar la ambele goluri şi-a ridicat mâinile către cer. Jucătorul a devenit o fire credincioasă după experienţa dramatică prin care a trecut în urmă cu doi ani şi ţine să-i mulţumească Divinităţii că s-a însănătoşit. Fundaşul şi-a scris pe ghetele de joc „Isus", iar la fiecare meci poartă pe sub tricou un mesaj: „I Love Jesus".

A fost recomandat de Daniel Niculae

De altfel, Marcos crede că rezultatul din Cupă, cu Petrolul, scor 5-0, a fost dar de la Dumnezeu.„Mă simt foarte bine la Rapid, dar mai important e că a câştigat echipa, nu golurile mele. Ştiam de când am venit că va fi mult de muncă şi că va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu", a declarat fundaşul.

Marcos Antonio a ajuns în Giuleşti în vară la recomandarea lui Daniel Niculae, cu care a fost coleg la Auxerre. Rămas fără angajament, brazilianul a venit în România liber de contract! „E profesionist, îşi face treaba bine, nu deranjează pe nimeni. Mă aşteptam să confirme când l-am adus", spune preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe.

Şi antrenorul Marius Şumudică îl laudă pe brazilian: „E cel mai bun fundaş din ţară şi ar fi fost bun pentru naţionala României. Cu el şi Maris Constantin Rapidul nu are probleme în apărare. Pe Marcos a vrut să-l ia PAOK Salonic în vară, dar ne-am mişcat mai repede".

Herea a ratat şi Brăneştiul

Mijlocaşul rapidist a fost suspendat ieri două etape după ce a primit cartonaş roşu în meciul de la Craiova. Herea a stat deja în Cupă şi va lipsi şi cu Victoria Brăneşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite