Andy Murray, revoltat de un incident de la gala decernării Balonului de Aur. Ce l-a oripilat pe fostul număr 1 ATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis Andy Murray a criticat vehement momentul sexist de la gala de decernare a Balonului de Aur, organizată luni.

Sportivul l-a apostrofat pe prezentatorului evenimentului, Martin Solveig, pentru remarca deplasată pe care a avut-o la adresa fotbalistei Ada Hegerberg, desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2018, să facă ”twerk”. Totul s-a întâmplat când sportiva a fost invitată pe scenă, pentru a îi fi înmânat premiul.  

"Un alt exemplu de sexism ridicol care încă există în sport. De ce femeile trebuie să suporte asemenea nenorociri? Ce întrebări le-au fost puse lui Mbappe şi Modric?  Şi pentru cei care cred că subiectul e mai mediatizat decât e cazul, pentru că a fost doar o glumă, am un mesaj: nu a fost. Am fost implicat în sport toată viaţa, iar nivelul de sexism e incredibil“, a scris Murray pe un site de socializare.
 
Twerk-ul a părut în anii 2000 şi este asociat cu hip-hop-ul modern. Este un dans care sugerează sexul şi este caracterizat prin mişcări ritmice ale şoldurilor şi prin scuturarea feselor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite