Andrei Rațiu, pe lista unui club uriaș. E dorit de antrenorul care și-a bătut joc de un alt român

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Rațiu ar putea prinde cel mai important transfer din carieră, conform Marca. Jurnaliștii iberici au scris că Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, l-a remarcat în atât în meciurile precedente, cât și meciul direct în care românul a oferit un assist și încheiat 1-1. Mutarea de la Rayo Vallecano la Atletico s-ar putea realiza în următoarea fereastră de transferuri.

Andrei Rațiu, unul dintre cei mai buni tricolori la Euro 2024. Foto Profimedia
Andrei Rațiu, unul dintre cei mai buni tricolori la Euro 2024. Foto Profimedia

„Andrei Rațiu este urmărit de Atletico Madrid. Evoluția lui a fost și va fi monitorizată în acest sezon. Fundașul dreapta a reprezentat un adevărat coșmar pentru echipa lui Simeone. Internaționalul român a făcut legea pe ambele părți ale terenului.

Le-a oferit foarte puține spații adversarilor și a fost foarte periculos în atac. A fost decisiv la golul lui Palazon, atunci când a oferit un assist. A atins peste 35 km/h, iar această viteză îi oferă statutul de fundaș dominant.

Rațiu a fost unul dintre jucătorii-senzație de la Euro 2024 pe acest post. El și-a continuat ascensiunea în La Liga. Progresează constant și devine un jucător interesant pentru orice echipă din Spania. E la cel mai înalt nivel”, au scris cei de la Marca despre Andrei Rațiu.

Simeone, poveste urâtă cu Horațiu Moldovan

Problema este că antrenorul lui Atletico Madrid face rar schimbări în primul 11, având jucători pe care se bazează 100%. Așa a fost și în cazul lui Horațiu Moldovan, căruia nu i-a dat nici măcar o șansă să apere într-un meci oficial timp de jumătate de an, portarul preferând să plece la o echipăm din Serie B, Sassulolo, decât să rămână în acele condiții la echipa din capitala Spaniei.

Andrei Rațiu a marcat săptămâna trecută primul gol în LaLiga, în duelul cu Osasuna, terminat cu victoria echipei românului, scor 3-1, iar etapa trecută a avut un aport major în remiza cu Atletico. El a debutat în prima ligă iberică în sezonul trecut, după ce a fost cumpărat cu 500.000 de euro de Vallecano de la Huesca. Cei de la Marca au punctat: „S-ar potrivit perfect cu filosofia lui Simeone. E și versatil. Această sumă s-ar putea multiplica de 20 de ori în următoarele luni”. Adică 10 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite