Andreescu, cea mai mare victorie din 2019 încoace: Bianca e în sferturi la Miami şi merge „ceas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Canadianca de 20 de ani n-a jucat nicio partidă, între octombrie 2019 şi februarie 2021! Iar după ce a revenit pe teren, s-a „rupt“ din nou, fiind nevoită să renunţe la turneele din Doha şi Dubai. Acum însă, la Miami Open, are un parcurs excelent.

Cu doar şase meciuri jucate în ultimul an şi jumătate, cele de la turneele australiene din februarie 2021, Bianca Andreescu (9 WTA) părea că se transformă, treptat, într-o fostă jucătoare de tenis. 

Acum însă, revenită pe teren după o altă perioadă de absenţă, de cinci săptămâni, „Bibi“ dă semne bune privind forma ei sportivă. La Miami Open, din postura de cap de serie, a pornit din turul II. Şi, în primele ei două partide, a avut următoarele rezultate:

*Turul II: 7-6, 6-2 cu Martincova (105 WTA)

*Turul III: 7-6, 6-7, 6-4 cu Anisimova (32 WTA)

În noaptea de luni spre marţi, Andreescu a obţinut cea mai mare victorie a ei din 2019 încoace. În duelul cu Garbine Muguruza (13 WTA), Bianca s-a impus după un thriller de trei seturi: 3-6, 6-3, 6-2.

În sferturile de la Miami Open, Andreescu o va întâlni pe Sorribes Tormo (58 WTA). Mai departe, în semifinale, învingătoarea se va intersecta fie cu Osaka (2 WTA), fie Sakkari (25 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite