Anamaria Prodan, foc şi pară din cauza scandalului cu Colţescu: „O prostie, o tâmpenie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Impresarul FIFA a comentat incidentul de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir, care a cauzat întreruperea partidei după doar 14 minute şi reluarea ei, abia a doua zi.

Anamaria Prodan petrece o bună perioadă din fiecare an în Statele Unite, acolo unde deţine o locuinţă, aşa că, nu o dată, s-a lovit de situaţii aberante care au fost catalogate drept „rasism“. Acum, când a văzut că şi în cazul lui Sebastian Colţescu s-a exagerat, în mod incredibil, impresarul FIFA a avut o reacţie tranşantă. 

Într-o intervenţie la Telekom Sport, Prodan i-a luat apărarea centralului de 43 de ani, spunând că acesta a fost victima unei situaţii şocante pe stadionul „Parc des Princes“.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândeşti înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă, omul ăsta (n.r. - Sebastian Colţescu) vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru.

*Pentru că a nu l ai făcut niggar! (n.r. - cioroi). Nu- l ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, şi fabrica e în România. Păi, sunt rasişti turcii? Cum vine asta?

*Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la «masa verde» şi se termina bâlciul. 

*Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s a părut tare nedrept tot ce s a întâmplat. Sunt alături de el şi, probabil, şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite