Articol publicitar

Analize şi ponturi din Bundesliga: Specialiştii te învaţă să pariezi nemţeşte!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat cele mai interesante două meciuri de sâmbătă din etapa inaugurală a sezonului 2017/2018 de Bundesliga.

Wolfsburg vs. Borussia Dortmund şi Schalke vs. RB Leipzig sunt partidele care îi vor ţine cu sufletul la gură pe iubitorii fotbalului german. Vezi care este situaţia actuală a echipelor implicate în aceste dispute, care sunt cele mai indicate sugestii de ponturi şi unde poţi găsi cele mai mari cote şi cele mai bune oferte pentru partidele din Bundesliga!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN BUNDESLIGA, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Wolfsburg vs. Borussia Dortmund

image

După ce şi-a câştigat in extremis locul în Bundesliga, câştigând barajul pentru rămânerea în prima ligă, Wolfsburg şi-a cedat şi câţiva jucători importanţi: Ricardo Rodriguez a plecat la AC Milan, Luiz Gustavo la Marseille, Jannes Horn la FC Koln şi Diego Benaglio la AS Monaco. Deşi a cheltuit nu mai puţin de 51 de milioane de Euro pentru a se întări, semnând cu John Anthony Brooks, Igancio Camacho, Nany Landry Dimata, William, Marvin Stefaniak, Paul Verhaegh şi Ohis Felix Uduokhai, formaţia antrenată de Andries Jonker nu pare să fie capabilă să emită pretenţii prea mari în acest sezon.

Wolfsburg a câştigat 5 din cele 8 meciuri amicale disputate în această vară, însă au pierdut la handicap în faţa celor 2 adversari redutabili pe care i-a întâlnit: 1-3 cu Newcastle şi 0-2 cu Fiorentina. Wolfsburg aproape s-a făcut de râs în partida de cupă, disputată în faţa echipei Norderstedt, care evoluează într-o ligă regională. Lupii au câştigat numai cu scorul de 0-1, prin reuşita noului venit Camacho din minutul 59, deşi au avut posesia 71% din timp.

Pentru partida de debut din această ediţie de Bundesliga, Andries Jonker nu va avea cuplul de fundaşi centrali John Anthony Brooks şi Jeffrey Bruma apt de joc, şi nici pe experimentatul fundaş dreapta Cristian Trasch.

image

Dortmund a pierdut 3 jucători importanţi în această vară, şi anume pe Matthias Ginter, plecat la Monchengladbach, pe Sven Bender, plecat la Leverkusen şi pe Adrian Ramos, plecat în China la Dangdai. Cu toate acestea, lui Peter Bosz i-au fost aduşi câţiva 3 jucători de clasă: Maximilian Philipp, Mahmoud Dahoud şi Omer Toprak, care au costat împreună 44 de milioane de Euro.

Mâna noului antrenor olandez nu s-a văzut încă din primul minut, însă în ultima săptămână elevii lui Bosz au arătat o poftă deosebită de joc, câştigând amicalul cu Erfurt cu scorul de 2-5 şi confruntarea din Cupa Germaniei cu 0-4, în faţa celor de la Rielasigen-Arlen. Tehnicianul are mari probleme de lot în acest campionat: Raphael Guerreiro, Erik Durm, Julian Weigl, Sebastian Rode, Marco Reus, Andre Schurrle şi Ousmane Dembele sunt indisponibil în acest moment.

Dacă este să ne gândim că Aubameyang a marcat un hattrick în meciul de cupă şi că Dortmund a învins-o de o manieră categorică pe Wolfsburg în ultimii 2 ani, ne putem aştepta ca oaspeţii să marcheze cel puţin de două ori şi în partida de sâmbătă. Pronosticul Dortmund marchează peste 1.5 goluri are o cotă de 1.62 la Netbet. Victoria oaspeţilor poate fi jucată la Betfair la o cotă de 1.80, în timp ce pariul 2 pauză/2 final are o cotă de 2.80 la Unibet.

Schalke vs. RB Leipzig

image

La Schalke, probabil cea mai surprinzătoare mutare din această vară a fost numirea lui Domenico Tedesco în funcţia de antrenor principal. Italo-germanul în vârstă de 31 de ani antrenat la nivel de seniori pentru prima dată în luna martie a acestui an, atunci când a preluat-o pe Erzgebirge Aue, ultima clasată din 2.Bundesliga, pe care a salvat-o de la retrogradare, câştigând 13 puncte în primele sale 5 meciuri la conducerea echipei.

Clubul din Gelsenkirchen a renunţat la mulţi jucători în această vară: Giefer, Choupo-Moting, Kolasinac, Aogo, Huntelaar şi Sascha Riether. Transferurile efectuate în această vară nu au rupt gura târgului. Cu toate acestea, sub conducerea noului antrenor, Schalke a avut o campanie de pregătire reuşită, câştigând 5 din cele 7 partide amicale disputate fără să cunoască încă înfrângerea. În partida de cupă, Schalke a avut multe ocazii de a marca, însă a deschis scorul abia pe final de meci, în minutul 78, prin Konoplyanka, care a stabilit şi scorul final în minutul 92.

image

În lotul lui Lepzig nu s-au produs foarte multe modificări în această vară. Singura plecare notabilă a fost cea a internaţionalului de tineret Davie Selke, care a fost cedat la Hertha. Au fost aduşi însă câţiva jucători promiţători: Jean-Kevin Augustin de la PSG, Bruma de la Galatasaray, Konrad Laimer de la RB Salzburg şi Yvon Mvogo de la Young Boys pentru un total de 37.5 milioane de Euro.

RB Leipzig nu a impresionat în pregătiri, însă a arătat o formă bună în meciul de cupă câştigat în faţa celor de la Dorfmerkingen cu scorul de 0-5. Ralph Hasenhuttl nu se va putea baza pe portarul Yvon Mvogo, pe fundaşul stânga Bernardo şi nici pe mijlocaşul de bandă stângă Emil Forsberg (al doilea cel mai valoros jucător al echipei) în această partidă, în timp ce extrema dreaptă Alessandro Schopf este singurul jucător indisponibil din echipa lui Schalke.

Cele două formaţii s-au întâlnit numai de două ori în meciuri oficiale, ambele în sezonul trecut. Leipzig s-a impus cu 2-1 pe teren propriu şi în cealaltă partidă de la Gelsenkirchen, cele două formaţii au remizat cu scorul de 1-1.

Probabil cel mai jucat pronostic la acest meci va fi: Ambele echipe să înscrie, care are o cotă de 1.70 la Sportingbet. Un alt pont indicat pentru această partidă echilibrată ar fi X la pauză SAU la final, care poate fi jucat la Betano la o cotă de 1.73.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN BUNDESLIGA! DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite