ANALIZĂ Gigi Becali distruge FCSB: Când a fost ultima dată când echipa a pierdut trei meciuri la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Rezultatele „antrenorului“ Gigi Becali vorbesc de la sine: trei meciuri pierdute la rând şi o echipă care se află la trei puncte de locul 13, primul care duce în liga secundă.

Gigi Becali s-a lăudat, inclusiv acum câteva zile, că FCSB va lua titlul la pas, la 15 puncte diferenţă faţă de locul 2. 

La cum stau lucrurile acum, un astfel de scenariu e posibil doar dacă în România se va acorda un titlu şi pentru amatorism! Acolo, într-adevăr, FCSB poate ieşi campioană la pas. Până atunci însă, echipa finanţată şi antrenată de Gigi Becali se duce de râpă. Luni seară, în partida care a încheiat etapa a 4-a, vicecampioana a bifat al treilea eşec la rând. După 0-2 cu Botoşani în campionat şi 2-3 cu Alaşkert în Liga Europa, a venit acest 1-2 cu Astra (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28).

Rezultatul a aruncat FCSB pe locul 9 în campionat şi, după patru ani în care bucureştenii au ieşit pe locul 2, se pare că, în acest sezon, ei şi-au proprus să experimenteze senzaţii tari în play-out şi să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Ca de obicei, după un eşec, Gigi Becali a tras în toţi, de la centralul Istvan Kovacs până la fundaşul său central, Mihai Bălaşa. 

„Dacă ne arbitrează Kovacs aşa, n-avem nicio şansă la titlu! Înseamnă că trebuie să ia CFR-ul titlu. Să-l ia şi gata. Noi o să jucăm în Europa şi o să terminăm pe 2-3, că aşa vrea FRF. Kovacs nu e arbitru care să greşească aşa. Nu ştiu ce indicaţi sunt, dar pentru mine e clar. Dacă ţie nu-ţi sunt date două penalty-uri, iar adversara înscrie după un fault în atac, ce mai vrei?! Nu mă mai interesează ce a jucat echipa, toţi au fost extraordinari! Greşelile de arbitraj sunt determinante. Să le fie ruşine! Mizerie de om! Să se întoarcă în casa lui din Ungaria! Îşi bate joc de munca unor copii“ a tunat Becali la Digi Sport, la adresa centralului Istvan Kovacs! 

Când şi-a încheiat tirada la adresa centralului, ameninţat de moderatorul Radu Naum că i se va tăia legătura telefonică, Becali s-a luat de Mihai Bălaşa, fundaşul care a greşit la primul gol al Astrei şi care, în minutul 40, a fost scos de pe teren de Vergil Andronache, „secundul“ lui Becali la meciul cu Astra. De altfel, după ce a ieşit de pe teren, Bălaşa a dat mâna cu toţi, mai puţin cu Andronache!

„Parcă nu mai e Bălaşa. Da. Eu l-am umilit! Eu am dat telefon în minutul 20. Poate de asta m-a şi pedepsit Dumnezeu, pentru că l-am umilit. Dacă faci aşa ceva (n.r. – greşeala de la primul gol), du-te şi lasă-ne! Să stea şi să se odihnească. Tu îţi dai seama că erau ruşi în tribună? Să-l vadă. Eu nu-l băgam, dar să-l vadă ei. L-am şi iertat, că am zis că nu contează meciul de la Giurgiu (n.r. - returul de joia trecută cu Alaşkert). Bălaşa ia 15.000 de euro, nu-l plângeţi. El se duce acasă şi doarme liniştit, iar noi ne enervăm. Nu-l plângeţi“, şi-a continuat Becali tirada.

Când a pierdut FCSB trei meciuri la rând ultima dată

Dată Competiţie Meci

26/11/2017 Liga I Astra – FCSB 2-0

23/11/2017 Liga Europa Viktoria Plzen – FCSB 2-0

17/11/2017 Liga I Poli Iaşi – FCSB 1-0

*Antrenorul roş-albaştrilor era Nicolae Dică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite