Analiza CCA: arbitrajele au fost bune în etapa a 3-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut analiza arbitrajelor din etapa a treia a Ligii I, iar calificativul este de mulţumitor.

Vasile Avram, preşedintele CCA, a spus că arbitrajele sunt în creştere. "Nu au mai fost greşeli de arbitraj ca în primele două etape ale Ligii I. CCA a analizat fazele în care arbitrii au acordat penalty în etapa a 3-a,. Augustus Constantin la meciul "U" Cluj - FC Vaslui (1-1) şi Marius Avram la partida Pandurii Târgu Jiu - Dinamo (2-2) au procedat corect că au dictat loviturile de pedeapsă. În ambele cazuri este vorba despre neglijenţa fundaşilor în duelurile cu atacanţii. La faza golului anulat  echipei-gazdă la Târgu Jiu, CCA a constatat că asistentul Octavian Şovre a greşit, dar faza este extrem de dficilă", a spus Avram în cadrul unei conferionţe de presă.

Preşedintele CCA a precizat că arbitrii din eşaloanele doi şi trei vor trebui să-şi achite echipamentele de la Umbro. "Doar la Liga I, echipamentele au fost acordate gratuit. Cel de la Liga a II-a vor avea o reducere de 50 la sută, iar cei de la Liga a III-a, una de 20 la sută. Arbitri din eşalonul trei vor plăti în jur de 1.000 - 1.200 de lei pe un set de echipament", a spus Avram.

Un barem de arbitraj la Liga a III-a este de 500 de lei pentru central şi 350 de lei pentru asistent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite