Ana Maria Prodan îi forţează rezilierea contractului: Claudiu Niculescu, supus la teste fizice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Claudiu Niculescu a demisionat din funcţia de antrenor al U.Cluj
Mediafax | Claudiu Niculescu a demisionat din funcţia de antrenor al U.Cluj

Claudiu Niculescu a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Cluj, dar a rămas ca fotbalist la echipa „şepcilor roşii„.

Demisia lui Claudiu Niculescu din funcţia de antrenor la Universitatea Cluj a fost o mişcare riscantă pentru acesta. Oficialii clubului la care a rămas ca jucător încearcă să-l trimită la echipa secundă, căutând motive care ar face posibil acest lucru. În mod normal, contractul lui Claudiu Niculescu e prevăzut până în 2013, dar după tensiunile din ultima vreme, viitorul fotbalistului la echipa clujeanu pare şubred.

Conflictele par departe de a se sfârşi. După schimbul de replici dintre Ana Maria Prodan şi Claudiu Niculescu, soldate cu demisia celui din urmă, fotbalistul a prins doar două antrenamente după patru luni de pauză şi deja are parte de o surpriză neplăcută. La cererea oficialilor clujeni, atacantul de 36 de ani va fi supus unui test fizic, pentru a verifica în ce formă se află fotbalistul. Aceştia vor să demonstreze că Niculescu nu mai poate face faţă Ligii 1 din punct de vedere fizic, ca să poată forţa rezilierea contractului.

„Am fost jignit zilele astea cum n-am fost jignit în toate cariera mea, iar eu nu mai am cum să continui în asemenea condiţii„, şi-a motivat Niculescu demisia din funcţia de antrenor. „Sper ca într-o lună să pot juca, voi începe antrenamentele. Calităţile de fotbalist nu are cum să mi le pună niciodată la îndoială Ana Maria Prodan„, a completat acesta.
Deocamdată, antrenor interimar este Emil Ursu, însă conducerea clubului negociază cu Ionuţ Chirilă pentru instalarea acestuia pe banca tehnică.

Ana Maria Prodan a comentat subiectul: „Nu s-a pus problema să-l demit pe Niculescu, el a considerat că nu are un lot competitiv pentru a rămâne în Liga 1. L-am rugat împreună cu galeria să mai încerce. Îi respect decizia. Clubul trebuie să meargă înainte şi cu mine, şi fără mine, şi cu Niculescu, şi fără Niculescu. Am discutat cu primarul Emil Boc, dar încă nu am clarificat viitorul clubului. Trebuie să mai stăm de vorbă„.

După demisia lui Claudiu Niculescu, a apărut o informaţie din partea liderului de galerie de la Universitatea Cluj, care susţina că meciul din sezonul trecut dintre echipa sa şi CFR Cluj a fost blat. În urma acestuia, echipa din Gruia a câştigat cel de-al treilea titlu din istorie.

5.500 de euro este salariul lunar al lui Claudiu Niculescu la Universitatea Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite