Amicalul România - Argentina, motiv de revoltă pentru patronii cluburilor din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia Federaţiei Române de Fotbal de a nu invita toţi patronii de cluburi din Liga I la amicalul România - Argentina i-a nemulţumit pe aceştia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00 şi va fi transmisă de ProTV.

Singurii care au primit inviaţii din partea FRF pentru a urmări amicalul România - Argentina de la faţa locului au fost oficialii echipelor Steaua şi Dinamo, notează „Fanatik“. Situaţia a stârnit nemulţumire în rândul celor care conduc cluburile din Liga I. Potrivit sursei citate, pentru cluburile din Bucureşti a existat o limită de patru invitaţii, iar pentru cele din provincie nu s-a oferit nimic.

În acest context, Mircea Sandu a declarat că partida amicală nu a stârnit interes ridicat în rândul suporterilor: „E un meci la care vom plăti un milion de euro. Banii îi avem, problema e să faci un meci cu Argentina după ratarea unei calificări, să îţi vină 20.000 de oameni la el, nu se vede bine. Lumea e supărată pe Federaţie şi pe echipa naţională“. Până luni s-au vândut aproximativ 35.000 de tichete, iar capacitatea stadionului este de peste 55.000 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Messi a înscris spectaculos înainte de venirea la Bucureşti, Barcelona a învins Almería şi s-a apropiat la un punct de liderul Real

Argentinienii jignesc România: jurnaliştii au scris despre sosirea „pumelor“ pe „tărâmuri ţigăneşti“

FOTO 20 de imagini de colecţie cu primul antrenament al Argentinei la Bucureşti: ce au făcut Messi şi jandarmii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite