Amical de gală pentru Steaua: Mihai Stoica a anunţat un meci cu finalista Campionatului Mondial al Cluburilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica FOTO Rpressport.ro

După victoria de miercuri seară, cu Astra, care i-a apropiat pe stelişti de al doilea titlu consecutiv, Mihai Stoica a avut un anunţ-surpriză pentru fanii formaţiei din Ghencea.

Steaua a bătut Astra cu 3-1 şi pare, din nou, favorită la câştigarea campionatului. Pentru a avea un retur lipsit de emoţii în lupta pentru locul 1, bucureştenii vor să joace meciuri de verificare tari în pauza de iarna. Mihai Stoica a dezvăluit că Steaua va merge la Maroc pentru un test de cinci stele.

„Fac un anunţ în premieră. Mergem la Casablanca, pentru un amical de gală, cu Raja Casablanca, pe 22 ianuarie. Avem programul bine structurat“, a declarat Stoica la Digi Sport.

Raja Casablanca a furnizat o mare surpriză, miercuri seară, învingând campioana Americii de Sud, Atletico Minerio, în semifinale, scor 3-1. Marocanii au condus 1-0, au fost egalaţi de un gol splendid al celebrului Ronaldinho (64), dar au dat lovitura pe final, atunci când au punctat de două ori.

Raja Casablanca va întâlni campioana Europei, Bayern Munchen, în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Partida se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.30, pe arena „Stade de Marrakech“.

Două transferuri-bombă pentru Steaua

Pe lângă faptul că a anunţat un amical de gală pentru formaţia din Ghencea, Mihai Stoica a mai detonat o „bombă“. „Suntem foarte aproape să aducem doi jucători de foarte mare valoare la Steaua. Sper că vor fi modificări importante în lot, dar puţine, care să aducă un plus. Un jucător vine la cererea expresă a patronului, altul la propunerea noastră. Sunt jucători de mare valoare, foarte cunoscuţi, cu un background important“, a spus Meme la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite