Ameninţări dure pe axa FCM Bacău-Steaua în cazul transferului lui Eugen Baciu: „Nu trebuie să primească licenţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Baciu este cauza litigiului dintre FCM Bacău şi Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Eugen Baciu este cauza litigiului dintre FCM Bacău şi Steaua FOTO Răzvan Păsărică

După moartea lui Dumitru Sechelariu, oficialii Stelei sperau să scape de litigiul cu FCM Bacău în privinţa transferului lui Florin Baciu de la gruparea moldavă în Ghencea. Însă, de ce se fereau steliştii nu au scăpat.

Băcăuanii nu-i dau pace Stelei în cazul transferului lui Eugen Baciu în Ghencea. Deşi a încercat să mascheze datoria pe care o avea către echipa moldavă, se pare că Gigi Becali nu va avea scăpare şi va trebui să achite datoria de 800.000 de euro. În caz contrar, echipa din Ghencea riscă să nu primescă licenţa pentru sezonul viitor.

„Aici nu e vorba de domnul Sechelariu sau de domnul Becali. Este vorba despre un contract. Baciu a fost transferat la Steaua pe o sumă modică, iar în contract exista o clauză specială de 800.000 de euro ce trebuia plătită de Steaua dacă jucătorului îi expira contractul şi nu pleca în străinătate. Noi am făcut notificări către TAS, UEFA şi FIFA şi aşteptăm răspunsul. FRF nu trebuia să-i atenţioneze pe cei de la Steaua că trebuie plătită suma, trebuia să-i oblige.

Sub nicio formă nu avem ce negocia cu Steaua, aşteptăm să ne fie livrată suma pentru că avem şi noi probleme. Dacă nu vor plăti până la 31 martie, Steaua nu ar trebui să primească licenţa. Eu am încredere în Comisiile FRF şi în domnul Mircea Sandu”, a spus la Sport.ro Daniel Scânteie, preşedintele lui FCM Bacău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite