Alte mutări la Manchester United. Vine Ronaldo, pleacă Rooney?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney şi Ronaldo, în perioada în care evoluau amândoi la Manchester United. FOTO: www.givemefotball.com
Rooney şi Ronaldo, în perioada în care evoluau amândoi la Manchester United. FOTO: www.givemefotball.com

Despărţirea lui Sir Alex Ferguson de banca lui Manchester United, după 26 de ani, la finalul acestui sezon, nu este singura mutare "bombă" care ar putea afecta echipa “diavolilor”. Presa engleză scrie astăzi că, în timp ce United încearcă să-l retransfere pe Cristiano Ronaldo, Rooney i-ar fi cerut lui Ferguson să-l lase să plece!

E clar. Vor fi mutări serioase pe piaţa europeană a transferurilor de jucători în această vară. Iar Manchester United pare în prima linie. La doar câteva ore după anunţul „bombă” al retragerii lui Sir Alex Ferguson de pe bancă, ziarele britanice au aflat alte informaţii de top din vestiarul “diavolilor”. 

„Daily Mail” a scris că Rooney, frustrat tot mai mult în ultima perioadă din cauza faptului că nu mai joacă titular, i-a cerut lui Sir Alex Ferguson să-l lase să se transfere. Pe motiv că "vrea un nou început". Cererea atacantului englez ar fi fost deocamdată refuzată, dar la finalul sezonului se pot întâmpla multe. 

Tot “Daily Mail” susţine că de câteva săptămâni Manchester United testează varianta unei posibile reîntoarceri a lui Ronaldo pe "Old Trafford". 

David Gill, preşedintele executiv al lui United, s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile la Madrid, cu Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, iar sursele publicaţiei britanice susţin că United este destul de încrezătoare în repatrierea jucătorului pe care l-a vândut în 2009 Realului, pentru suma de 94 de milioane de euro!

Altfel, potrivit englezilor, de serviciilor lui Rooney se interesează PSG, Bayern Munchen dar şi Chelsea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite