Alibec, noul Mutu de la Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec
Denis Alibec

La Roma, contra lui Lazio (1-3), Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 54, la scorul de 0-2. „A demonstrat personalitate şi voinţă de luptă. A reuşit chiar să pună în dificultate solidadefensivă lazială”, a scris site-ul fc.internews.it, acordându-i lui Alibec nota 6, una dintre cele mai mari de la Inter.

Mereu cu mâna pe sus, cerând mingi, românul a avut două ocazii, însă imprecizia la finalizare l-a împiedicat. „În unele momente, aminteşte de conaţionalul Mutu", au remarcat italienii.

Pe lângă Alibec, în meciul de vineri de pe „Olimpico" a impresionat şi Ştefan Radu. Fostul dinamovist l-a anihilat pe Biabiany, însă a luat un „galben" şi va rata meciul cu Juventus.

„E greu fără atacanţi!",a spus după meci antrenorul Rafa Benitez, care a trebuit să apeleze la Alibec din cauza absenţelor lui Eto'o şi Milito. „Gazzetta dello Sport" a lansat chiar posibilitatea ca spaniolul să fie demis, aruncând şi o variantă de înlocuire: Walter Zenga.

ADEVĂRATUL MUTU JOACĂ AZI CU CAGLIARI

După două săptămâni de pauză cauzate de o problemă musculară, „Briliantul" îşi va relua astăzi locul în echipa Fiorentinei, în meciul cu Cagliari (ora 16.00, Digisport).

„Va juca à la Totti!", a precizat antrenorul Mihajlovici, care îl va folosi pe Mutu vârf împins în condiţiile în care Gilardino este accidentat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite