Alibec a semnat cu Steaua. Becali: „Nu se atinge de ţigară şi cola în cantonament!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică a plecat, miercuri, cu Astra Giurgiu la Roma, pentru meciul cu formaţia lui Bogdan Lobonţ din Liga Europa. Antrenorul a dezvăluit că Denis Alibec va merge la Steaua.

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu a semnat, în noaptea de marţi spre miercuri, un contract cu FC Steaua, la care va ajunge în iarnă, a declarat Marius Şumudică, tehnicianul lăsând totodată să se înţeleagă că va pleca de la campioana României. 

"Alibec m-a sunat azi-noapte spunându-mi că va semna cu Steaua. Cu acordul conducerii noastre, a mers acasă la Gigi Becali, unde în momentul respectiv a zis că bătuseră palma. A zis că vom continua până la iarnă, că va rămâne la noi până la iarnă. În momentul de faţă nu pot vorbi, eu am un litigiu cu clubul şi totul se poate întoarce împotriva mea. După ce se va rezolva acest litigiu veţi vedea ce se va întâmpla. Steaua trebuie să se numească Astra II. Atât timp cât iei Enache, Blodrin, Amorim, Alibec şi îl vrei şi pe Morais aşa trebuie să se numească. Mai urmează să îl iei şi pe Şumudică şi s-a terminat. Alibec are clauză să nu joace împotriva Stelei la meciul retur", a declarat Şumudică, la Digi Sport. În vârstă de 25 de ani, Denis Alibec este dorit de mult timp la Steaua de Gigi Becali. 

"Ne-am tot chinuit să-l luăm de atâta timp, de un an aproape. Aseară am avut o discuţie. Am vorbit cu Şumudică, după care am vorbit cu Dani Coman, care mi-a spus că acceptă oferta de un milion şi jumătate, pe care am făcut-o. O să dăm banii astăzi şi o să-l luăm în decembrie. Alibec a semnat pe cinci ani. Salariul este de 13.500 în primul an, după care 20.000. I-am pus şi o clauză de 20 de milioane. El a spus că vrea zece, eu am spus <nu zece, eu vreau 20, cu zece nu te dau>. Am ajuns la o înţelegere cu el că nu se atinge de ţigară în cantonament şi de coca cola. Eu i-am spus - şi eu aşa cred - că dacă mă ascultă, în opinia mea, este mai puternic decât Benzema. Eu aşa îl văd, mai puternic decât Benzema. Am vorbit şi de Junior Morais, dar nu mi-a convenit mie suma. Dar este posbil şi Junior. Pentru fundaş dreapta trebuie să vorbim cu Gică, să vedem. Pentru Benzar şi ne mai trebuie un fundaş central", a declarat Becali, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite