Alexandru Tudor şi momentul care l-a schimbat definitiv: De când a ajuns un om ciudat şi cum era la 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a încheiat cariera de arbitru, Tudor şi-a lăsat o barbă stufoasă şi a început să aibă un comportament bizar. Un fost coleg a dezvăluit momentul care l-a transformat pe cel poreclit „Brad Pitt“.

Alexandru Tudor avea un stil aparte de a arbitra, fiind extrem de sever cu jucătorii celor două echipe. În plus, mulţi au remarcat că centralul bucureştean zâmbea rar sau deloc.

Dacă stilul autoritar al lui Tudor de a conduce meciurile nu era, totuşi, şocant, în schimb, felul în care arată el acum atrage privirile la fiecare apariţie. Vineri, el a fost la conferinţa în care Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeş Vintilă şi, de-a lungul evenimentului, a „reuşit“ să privească în gol, fără să rostească un cuvânt!

Un alt fost arbitru, Dan Lăzărescu, a fost întrebat despre Tudor la Telekom Sport, iar răspunsul acestuia a surprins. Lăzărescu a insistat că Tudor a fost, cândva, un om relaxat şi comunicativ, însă, ulterior, s-a schimbat complet.

Ce a spus Dan Lăzărescu?

*Eu am arbitrat multe meciuri cu el. Îl cunosc de când arbitra în Liga a 4-a. La 20 de ani, era o persoană normală, plină de viaţă. Facea şi prostii, ca orice om. El s-a schimbat complet după ce a făcut o vizită în Israel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite