Alex Bourceanu se mută în Ghencea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu (galben) va fi coleg cu Cristi Tănase foarte curând
Bourceanu (galben) va fi coleg cu Cristi Tănase foarte curând

Gigi Becali a bătut deja palma cu Marian Iancu, însă transferul se va oficializa abia după ce Comitetul Executiv al FRF va pune pecetea pe retrogradarea Timişoarei. Mijlocaşul de 26 de ani ar urma să-l înlocuiască pe brazilianul Ricardo Gomes, care a fost dat afară de Becali la începutul lunii trecute.

Gigi Becali a înroşit telefonul în aceste zile, în încercarea de a-i mai achiziţiona câţiva fotbalişti lui Ronny Levy. După ce a discutat cu patronul lui „U" Cluj, Florian Walter, în privinţa trecerii lui Liviu Băjenaru în Ghencea, la schimb cu Laurenţiu Marinescu, latifundiarul l-a apelat şi pe Marian Iancu, pentru a negocia transferul lui Alexandru Bourceanu. „Am vorbit cu Gigi Becali, e foarte interesat de Bourceanu. E clar, niciun jucător nu va accepta să evolueze în Liga a III-a, însă ei vor pleca doar contra cost", a ţinut să precizeze patronul celor de la Poli Timişoara, Marian Iancu.

Surse din anturajul roş-albaştrilor susţin că Becali va plăti 500.000 de euro pentru transferul internaţionalului român, însă mutarea se va oficializa abia după ce Comitetul Executiv al FRF va oficializa retrogradarea Timişoarei. Întrucât Bourceanu a participat la turneul echipei naţionale din America de Sud, el nu se va prezenta sub comanda lui Ronny Levy decât în cel de-al doilea cantonament al verii, la fel ca şi ceilalţi internaţionali ai roş-albaştrilor. „Sunt mândru că Steaua e interesată de mine, dar acum sunt la Timişoara. Nu ştiu nimic în privinţa viitorului meu", a spus Bourceanu.

Vine şi Shushan, atacantul xenofob

Fotbalistul dorit cu insistenţă de Ronny Levy, Amit Ben Shushan (26 de ani), care şi-a petrecut întreaga carieră la Beitar Ierusalim, are un trecut destul de controversat în ţara sa natală. În iunie 2009, după finala Cupei Israelului, Amit a avut un discurs xenofob la adresa unui adversar: „Te urăsc Salim Tuama, urăsc toţi arabii!". Mihai Stoica şi-a manifestat şi el interesul faţă de atacantul pentru care steliştii ar urma să scoată din buzunar circa 300.000 de euro. „Ben Shushan poate acoperi un post deficitar pentru noi", a spus managerul roş-albaştrilor.

Achiziţiile de până acum ale Stelei

Gabriel Matei        fundaş          Pandurii
Dorinel Popa        mijlocaş       Victoria Brăneşti
Andrei Prepeliţă     mijlocaş     Univ. Craiova
Mihai Costea        atacant       Univ. Craiova
Raul Rusescu       atacant      Unirea Urziceni
Leandro Tatu        atacant      SC Beira-Mar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite