Alertă teroristă în Premier League. Stadionul „Old Trafford” a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul „Old Trafford” a fost evacuat din motive de securitate
Stadionul „Old Trafford” a fost evacuat din motive de securitate

Stadionul „Old Trafford” din Manchester a fost evacuat înaintea partidei dintre Manchester United şi Bournemouth, din etapa a 38-a a Premier League.

Motivul? Un pachet suspect care a fost descoperit în tribune de forţele de securitate. Pentru a nu risca nimic, autorităţile au decis să evacueze pur şi simplu stadionul, cu 15 minute înaintea fluierului de start, iar partida a fost amânată.

Totodată, jucătorii Manchester United au fost scoşi de pe teren prin tunel. Ei îşi făceau încălzirea când a fost dată alarma. Manchester United are nevoie de o victorie în ultimul meci al sezonului, pentru a mai spera la un loc de Liga Campionilor. 

Clubul a descris incidentul drept o “operaţiune cod roşu”, după care a confirmat că un pachet suspect a fost descoperit în arena cu 76.000 de locuri. “Poliţia din Manchester colaborează cu Manchester United pentru a se asigura că toată lumea este evacuată în siguranţă”, a scris pe Twitter comisarul-şef al Poliţiei din Manchester. Înainte de începerea meciului, jurnalistul Sky News Graeme Souness a declarat că măsurile de securitate de duminică au fost fără precedent şi că jurnaliştii au fost percheziţionaţi pentru prima dată la intrarea pe stadion. Clubul şi-a înăsprit măsurile de securitate după atentate de la Paris, din 13 noiembrie, ce au vizat inclusiv stadionul Stade de France.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite