Adio Liga Campionilor: „Reghe“ a spus ce îşi propune Steaua în ultimul meci din grupe, după o campanie plină de eşecuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Chelsea – Steaua se joacă, miercuri seară (21.45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1). Dacă englezii au nevoie de victorie din mai multe motive, pentru Steaua partida are o semnificaţie aparte.

„Adevărul“ a explicat de ce campioana României trebuie să câştige, miercuri seară, în faţa celor de la Chelsea, chiar dacă nu mai poate evita ultimul loc în grupa E. Doar victoria ar salva cea mai galonată echipă din România dintr-o situaţie jenantă.

Chiar dacă, la Bucureşti, Chelsea a învins Steaua fără probleme, scor 4-0, Laurenţiu Reghecampf spune că elevii săi pot face faţă presiunii care va exista pe „Stamford Bridge“.

Ce a spus?

„Ne aşteaptă un meci dificil, ultimul din grupă. Pentru noi nu mai e niciun fel de presiune, jucătorii noştri vor fi mult mai detaşaţi, sper să o facă bine şi să reuşim un rezultat bun. Cred că jucătorii au înţeles ce le-am transmis, cunosc bine Chelsea, ştiu potenţialul lor. Noi ne-am dorit mult mai mult, ne doream ca acest meci să fie unul important, să ne califice măcar în primăvara Ligii Europa“, şi-a început „Reghe“ discursul la conferinţa dinaintea jocului.

„Pentru noi prioritar e campionatul, dar ne dorim să ieşim din această competiţie cu fruntea sus. Vrem să facem un joc bun şi dacă se poate să obţinem şi un rezultat pozitiv. Cred că trebuie să învăţăm din aceste meciuri şi cred că a fost o şansă mare pentru tinerii din echipă să capete experienţă“, a încheiat tehnicianul roş-albşatrilor, potrivit Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite