Adidas – Nike, bătălie teribilă: ce încălțări au purtat maratoniștii de elită în prima mare cursă a anului

0
Publicat:

Primul mare maraton al sezonului s-a desfășurat, la Tokyo, în weekend. Ca de obicei, la masculin, sportivii din Kenya au dominat cursa, obținând primele trei locuri: 1. Benson Kipruto - 2:02.16, 2. Timothy Kiplagat -2:02.55, 3. Vincent Ngetich - 2:04.18.

Anul trecut, la Berlin, Tigst Assefa a stabilit recordul mondial cu Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Anul trecut, la Berlin, Tigst Assefa a stabilit recordul mondial cu Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

La fete, locul 1 i-a revenit lui Sutume Asefa Kebede (Etiopia) cu timpul de 2 ore, 15 minute și 55 de secunde. Podiumul a fost completat de Rosemary Wanjiru (Kenya, 2 ore, 16 minute și 14 secunde) și de Amane Beriso Shankule (Etiopia, 2 ore, 16 minute și 18 secunde).

Ca de obicei, un aspect mediatizat după o cursă de asemenea anvergură a fost cel legat de bătălia brandurilor care îi încalță pe alergătorii de elită. La Tokyo, scorul a fost 3-2 pentru Adidas în fața celor de la Nike. Iată cum a arătat podiumul la masculin și la feminin:

*1. Kipruto (modelul Adidas Adizero Adios Pro Evo 1), 2. Kiplagat (Nike Alphafly Next% 3), 3. Ngetich (ASICS Metaspeed Sky Paris)

*1. Kebede (Nike Vaporfly Next% 2), 2. Wanjiru (Adidas Adizero Adios Pro 3), 3. Shankule (Adidas Adizero Adios Pro Evo 1)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite