Adevărul Live: Ne-am dezumflat repede. Ce perspective are naţionala de handbal feminin după eşecul cu Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perianu a fost omul meciului cu Puerto Rico, însă n-a mai reuşit evoluţii notabile de atunci. FOTO: Mediafax
Perianu a fost omul meciului cu Puerto Rico, însă n-a mai reuşit evoluţii notabile de atunci. FOTO: Mediafax

De la ora 14.00, redactorii departamentului Sport vor analiza parcursul de până acum al fetelor la Campionatul Mondial şi vor evalua şansele tricolorelor de a obţine calificarea la Jocurile Olimpice din 2016.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

În chiar primul meci în care a întâlnit o adversară respectabilă la Mondialul danez, naţionala României a dat-o în bară!

După două victorii cu Puerto Rico şi Kazahstan, formaţii din lumea a treia a handbalului feminin, Cristina Neagu şi colegele ei şi-au măsurat forţele cu Spania, vicecampioana europeană de anul trecut şi bronzul de la JO 2012. 

Deşi au pornit bine şi au jucat decent, timp de 24 de minute, româncele au încheiat partida în genunchi, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Au urmat criticile lansate de fostul selecţioner, Gheroghe Tadici, la adresa celui care se află acum pe banca naţionalei, suedezul Tomas Ryde. 

Ronaldo, meci istoric la Real Madrid

Primele patru grupe ale Ligii Campionilor s-au încheiat deja, iar ultima etapă a adus multe goluri, noi recorduri şi o mare surpriză.

Real Madrid a trecut cu 8-0 de Malmo, partidă în care Cristiano Ronaldo a stabilit mai multe recorduri. Aflată în aceeaşi grupă cu formaţia din Madrid, Şahtiorul lui Mircea Lucescu s-a clasat pe trei şi îşi va continua parcursul în 16-imile Ligii Europa.

Cea mai mare surpriză a serii a fost eliminarea celor de la Manchester United, trupa pregătită de Loius van Gaal terminând pe trei în grupa B, fiind trimisă şi ea în Liga Europa.

Renaşte Steaua?

În ceea ce priveşte fotbalul intern, marea întrebare a finalului de an e în ce măsura va reuşi Laurenţiu Reghecampf să „resusciteze“ Steaua?

Campioana a dat deja primele semne pozitive, câştigând întâlnirea cu CS U Craiova, partidă care a marcat revenirea lui „Reghe“ pe bancă. A fost însă doar un foc de paie sau bucureştenii chiar au depăşit criza?

La aceste întrebări vor răspunde Iulian Anghel, Alex Ştefan şi Amir Kiarash, de la ora 14.00, în cadrul „Adevărul Live“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite