11 ani, 11 titluri. Ciprian Bălănescu, campion naţional la triatlon şi în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bălănescu
Ciprian Bălănescu

Campionatul Naţional de Triatlon, organizat pe 1 si 2 august, la Târgu Mureş, şi-a desemnat câştigătorul, acesta fiind tot Ciprian Bălănescu.

Acesta este multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon proba olimpică şi atlet sponsorizat de Herbalife România, a trecut linia de sosire după numai 1 oră şi 2 minute.
„11 ani, 11 titluri! Cu fiecare competiţie, triatlonul m-a învăţat să cer mai mult de la viaţă şi să-mi urmăresc visurile. Pe data de 2 august am participat la cea de-a unsprezecea ediţie a Campionatului Naţional de Triatlon şi sunt bucuros şi mândru să vă anunţ că titlul cu numărul 11 a fost adăugat în colecţia mea de trofee. Mai mult, este al patrulea an consecutiv, un rezultat care mă determină să merg mai departe şi să îi motivez pe tineri să participe la astfel de competiţii. M-am pregătit intens şi anul acesta am reuşit să scot un timp foarte bun pentru toate cele trei distanţe, zonele de tranziţie fiind şi ele incluse. Competiţia a fost strânsă, dar efortul a meritat pe deplin! Am fost susţinut de un public entuziast şi tânăr, ceea ce mă bucură, pentru că triatlonul începe să fie un sport din ce în ce mai popular în România“, a declarat Ciprian Bălănescu, campion naţional  la triatlon şi duatlon.
Campionatul Naţional de Triatlon constituie o etapă din Romanian Triathlon Series 2015, iar printre ultimele performanţe ale lui Ciprian se numără locul întâi în luna mai la Campionatul Balcanic şi Naţional de Cross Duathlon şi în iulie la TRANSFIER 70.3 - unul dintre cel mai grele triatloane pe distanţe lungi din ţară, al zecelea titlu consecutiv la  campionatul naţional la duatlon în luna martie a acestui an şi locul al treilea la Herbalife Braşov Triathlon în data de 19 iulie.
„A fost o vară intensă, cu multe competiţii dificile, dar frumoase. Nu aş fi reuşit să fiu în formă fără susţinerea unei nutriţii echilibrate din partea Herbalife”, a adaugat Ciprian.
La Campionatul Naţional de Triatlon 2015 au participat peste 100 de atleţi, competiţia  fiind dedicată categoriilor: seniori open, juniori, cadeţi, amatori, ştafetă mixtă şi copiilor.
Pe  distanţa olimpică au concurat cei mai buni triatlonişti români, cele trei probe fiind: înot 750 m, bicicletă 20 km, alergare 5 km.

balanescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite