Video Vocea României: Bogdan Medvedi, fostul membru al trupei MAXIM, a întors toate scaunele antrenorilor

0
Publicat:

Bogdan Medvedi, fost membru al trupei MAXIM, a întors toate scaunele antrenorilor, vineri seară, la emisiunea Vocea României de la ProTV. Impresionat de prestația concurentului, Smiley i-a dat „Super Block” lui Tudor Chirilă. 

Bogdan Medvedi a interpretat melodia „Lose Control” a lui Teddy Swims și i-a impresionat pe antrenori, potrivit PRO TV.

„Vreau un singur lucru să îți zic. Mă bucur foarte mult că ai venit la Vocea României să le arăți oamenilor că tu poți să cânți așa!”, a spus Irina Rimes, care a întors scaunul, la fel cum au făcut-o și ceilalți.

Smiley l-a văzut deja în finală.

„Eu te știu, Bogdan, dar nu te-am auzit niciodată cântând așa. Sunt de-a dreptul uimit de timbrul tău vocal, de pofta cu care cânți. Fantastic ai fost! (...) Cred că ai mari șanse să te bați pentru titlu, iar eu anul ăsta vreau să îmi dau toate șansele să trag pentru titlu!”, a spus Smiley.

Ca să-și sporească șansele,  Smiley a apăsat butonul prin care l-a blocat pe Tudor Chirilă să-l aleagă pe Bogdan Medvedi în echipa lui.

Cine e Bogdan Medvedi

Bogdan Medvedi s-a născut în Chișinău și locuieștede câțiva ani în București. Este un content creator activ pe TikTok, YouTube, Facebook și Instagram, dar publicul îl cunoaște de la vârsta de 20 de ani, când făcea parte din trupa „MAXIM”, alături de Alexander Laiu, Gabriel Ciobota, Marcus Sucilea și, mai apoi, Iulian Selea.

Bogdan Medvedi. FOTO Facebook Vocea României
Bogdan Medvedi. FOTO Facebook Vocea României

După destrămarea trupei MAXIM, artistul a țintit o carieră solo, lansând câteva piese, inclusiv una alături de Nicole Cherry. 

Vocea României este pentru el o șansă de a a-și redescoperi potențialul artistic, potrivit sursei citate.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite