VIDEO Eroinele din seria animată „Sailor Moon“ se întorc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reinventarea seriei animate „Sailor
Moon“ vine la 22 de ani după ce primul episod al serialului a fost
difuzat în Japonia
Reinventarea seriei animate „Sailor Moon“ vine la 22 de ani după ce primul episod al serialului a fost difuzat în Japonia

„Sailor Moon Crystal“ este cea mai nouă serie animată ce urmează să fie lansată în luna iulie, după mai bine de 22 de ani de la difuzarea primului episod al desenelor japoneze. Noul serial aduce cu sine două noutăţi.

Spre entuziasmul fanilor de pe tot globul, mult-aşteptatul trailer al viitoarei serii „Sailor Moon Crystal“ a fost prezentat, iar data lansării a fost stabilită. O reinterpretare a celebrului show TV japonez de animaţie care a cuprins întreaga lume în anul 1992, „Sailor Moon Cristal“ estre programat să ruleze pe 5 iulie în Japonia, simultan fiind transmis în întreaga lume, scrie „Huffington Post“.

În noul trailer, personajul principal, adolescenta Usagi Tsukino, este surprinsă în timp ce se pregăteşte să plece la şcoală înainte de a se transforma în supereroina Sailor Moon. În acelaşi clip video sunt prezentate şi noile colege de luptă ale eroinei.

Fani celebrelor personaje japoneze au fost încântaţi să vadă o nouă transformare a benzilor desenate, cunoscute sub numele de Manga, în timp ce alţii nu s-au arătat la fel de impresionaţi de viitoarea serie, mai ales din cauza lipsei expresiilor faciale consacrete personajelor originale.

Clipul video aduce ca noutate o nouă coloană sonoră realizată de grupul japonez Momoiro Clover Z, iar vocea cunoscutului personaj Sailor Moon este asigurată de Kotono Mitsuishi, cea care a adus-o la viaţă încă din 1992 pe această eroină. Reinventarea seriei animate vine la 22 de ani după ce primul episod al serialului a fost difuzat în Japonia.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite