Zvonuri despre concedierea Andreei Esca, infirmate de vedetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Ioan Cărmăzan a declarat că Andreea Esca (45 de ani), simbol al trustului Pro şi prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19:00, ar putea să fie concediată deoarece este considerată „ultimul bastion“ al lui Adrian Sârbu. Zvonul a fost însă infirmat de vedetă.

Regizorul Ion Cărmăzan, un apropiat al lui Adrian Sârbu, susţine că Andreea Esca urmează să fie dată afară de la Pro TV, noua conducere a postului, în frunte cu Aleksandras Cesnavicius, Directorul General, nefiind de acord cu faptul că aceasta ar fi „cel mai important om al lui Adrian Sârbu“. Pe de altă parte, regizorul a spus că după plecarea lui Sârbu de la Pro TV i-a fost imposibil să obţină un răspuns de la actualul CEO al ProTV.

Andreea Esca, ultimul „bastion“ al lui Adrian Sârbu

„I-am cerut în scris lui Aleksandras Cesnavicius să-mi dea drepturile de difuzare pentru «Margo» în schimbul drepturilor pentru alte 11 filme ale mele. Am primit un telefon de la o secretară care mi-a spus să mă înscriu în audienţă. I-am spus să-i transmită că-l bag... înţelegi tu unde. Cred că-l interesează alte lucruri, să-l bage pe Sârbu la puşcărie, să dea afară oamenii lui Sârbu, iar acum am înţeles că o dă afară pe Andreea Esca pentru că e ultimul «bastion» al lui Sârbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?! De aici a început «telenovela» cu Sârbu“, a declarat regizorul Ioan Cărmăzan pentru Ziarul ring.

Andreea Esca despre concediere: „N-are nicio legătură cu adevărul“

În acest context, Andreea Esca a declarat pentru aceeaşi sursă citată că zvonul se rezumă doar la statutul de „bârfă“, relaţia acesteia cu noua conducere fiind una normală. Mai mult, vedeta a mărturisit că are contract pe o perioadă nedeterminată. „Este o bârfă care a apărut de vreo două - trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu ştiu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu ştiu ce să spun mai mult. Oamenii aceştia (n.r. - noua conducere) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun... Sunt tot felul de oameni care n-au treabă şi inventează şi ei lucruri, nu ştiu ce să spun, că nu mă pricep“, a spus Esca pentru ring.

Mai mult, Andreea Alecu, PR-ul Ştirilor Pro TV, a transmis poziţia oficială a postului cu privire la zvonurile apărute în jurul vedetei: „Andreea Esca rămâne la locul ei, nu va pleca nicăieri! Informaţia e falsă“. Andreea Esca se află la pupitrul Ştirilor Pro TV de pe 1 decembrie 1995.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite