Zoe Kravitz a pozat nud replicând celebra imagine cu mama ei de acum 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoe Kravitz FOTO Theo Wargo/Getty Images
Zoe Kravitz FOTO Theo Wargo/Getty Images

Actriţa americană Zoe Kravitz, în vârstă de 29 de ani, a imitat şedinţa foto nud din revista „Rolling Stone“ şi a replicat fotografia celebră a mamei ei, Lisa Bonet (50 de ani), la 30 de ani distanţă.

Aşa mamă, aşa fiică. Actriţa americană Lisa Bonet a pozat nud pentru „Rolling Stone“ în anul 1988. 

De asemenea, duminică, după exact 30 de ani, cunoscuta revistă a publicat pe Instagram şedinţa foto în care Zoe Kravitz a pozat nud şi a făcut o reconstituire a fotografiei celebre a mamei ei, potrivit Daily Mail.

„Dintotdeuana am iubit atât de mult această copertă. Când mă gândesc la Rolling Stone, asta e imaginea care îmi apare în cap de fiecare dată. E o imagine remarcabilă a ei. E frumoasă“, mărturiseşte Zoe. 

        View this post on Instagram                   Life | imitates | art A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Oct 28, 2018 at 4:58pm PDT

   

Spre deosebire de Kravitz, Bonet a fost doar parţial goală pe coperta „Rolling Stone“, apărând goală în interiorul revistei. Trei decade mai târziu, revista a optat ca Zoe Kravitz să pozeze fără niciun fel de lenjerie, goală în totalitate.

lisa banet nud

Lisa Banet, pictorial nud pentru „Rolling Stone“ FOTO Captură foto/Instagram Zoe Kravitz

„Cred că a fost un pic cam deranjant când au folosit cămaşa în poză“, a spus starul Big Little Lies, adăugând că a pozat nud cu mama ei în minte.

„E mai puţin despre fotografie şi mai mult despre a face lucrurile pe care mama mea intenţiona să le facă. Asta e minunat“, continuă Kravitz. Pentru Zoe, „sexy înseamnă o persoană vibrantă, încrezătoare şi confortabilă cu ceea ce e“.

Declaraţia din 1988 a mamei ei, Lisa, este similară: „Pentru mine, sexy înseamnă necompromiţător. Înseamnă nonconformism, să fii doar ceea ce eşti şi ceea ce simţi“.

Zoe Isabella Kravitz este fiica renumitului cântăreţ american Lenny Kravitz şi a actriţei Lisa Bonet. A debutat în cinematografie în 2007 în filmele „No Reservations“ şi „The Brave One“, după care a jucat în rolul lui Angel Salvadore în filmul „X-Men: First Class“ (2011). Totodată, Zoe Kravitz a mai putut fi văzută în rolul cântăreţei rock Pearl din serialul „Californication“, în rolul Christinei în seria „The Divergent“, a jucat alături de Will şi Jaden Smith în „After Earth“ (2013), iar un alt rol a fost Toast the Knowing în „Mad Max: Fury Road“ (2015), film nominalizat la Oscar. În acelaşi timp, Zoe i-a călcat pe urme tatălui său, fiind solista trupei Lolawolf.

zoe kravitz lisa banet foto dia dipasupil getty images

Zoe Kravitz şi Lisa Banet FOTO Dia Dipasupil/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite