Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă

0
Publicat:

Poliția franceză a confiscat 72 de arme de foc din locuința legendarului actor Alain Delon, care nu deține permis de port-armă pentru niciuna dintre ele, au anunțat marți procurorii, relatează The Guardian. 

Alain Delon
Alain Delon a suferit în 2019 un accidentul vascular cerebral. foto shutterstock (Arhivă)

În plus, oamenii legii au descoperit și peste 3.000 de cartușe și un poligon de tragere în casa actorului din Douchy-Montcorbon, situată la 135 km sud de Paris. 

Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, „nu are nicio autorizație care să îi permită să dețină o armă de foc", a precizat procurorul local Jean-Cedric Gaux. 

Vedeta a dat viață unor gangsteri înarmați în câteva dintre cele mai cunoscute filme ale sale, printre care „Borsalino/ Împotriva Mafiei”. 

Starea de sănătate a actorului francez este precară de la accidentul vascular cerebral suferit în anul 2019. De asemenea, Alain Delon s-a aflat de curând în centrul unei dispute de familie. 

Percheziția a fost dispusă după ce un funcționar numit de instanță trimis la domiciliul său a observat o armă și a sesizat un judecător. 

Începând cu anii 1990, aparițiile pe marele ecran ale lui Delon au fost din ce în ce mai rare, iar ultima sa apariție publică a fost pentru a primi un Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. 

Totuși, a fost prezent la funeraliile de la Paris ale prietenului și colegului său, Jean-Paul Belmondo, în luna septembrie a anului 2021. 

Luna trecută, fiul cel mic al actorului francez a depus o plângere împotriva surorii sale, acuzând-o că a profitat de starea de sănătate fragilă a lui Delon. Disputa a devenit publică după ce fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony Delon, a declarat pentru revista Paris Match că tatăl său este „slăbit". 

Delon senior, prin intermediul avocatului său, s-a declarat „șocat" și va depune o plângere pentru defăimare. 

Îngrijorările în privința sa au fost ridicate pentru prima dată anul trecut, când cei trei copii ai săi au depus o plângere împotriva fostei sale asistente personale, Hiromi Rollin, pe care au acuzat-o de hărțuire și comportament agresiv. 

Se estimează că Delon are o avere de milioane de euro. El a vândut în jur de 80 de opere de artă la o licitație în luna iunie pentru mai mult de 8 milioane de euro. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite