Vrei să devii următoarea Beyoncé? Tatăl artistei te învaţă cum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce a fost învaţată de mică preţul celebrităţii, iar tatăl său îi instruieşte, acum, şi pe alţii FOTO Reuters
Beyonce a fost învaţată de mică preţul celebrităţii, iar tatăl său îi instruieşte, acum, şi pe alţii FOTO Reuters

Ţi-ar plăcea să fii următoare Beyoncé? Tatăl cântăreţei, Matthew Knowles, organizează cursuri care te învaţă tot ce este nevoie pentru a deveni o vedetă de talie mondială, relatează publicaţia „Huffington Post“.

Dacă, până nu demult, vedetele trebuiau să întrunească o serie de calităţi, precum talentul înnăscut, o atitudine perfecţionistă şi un aspect fizic plăcut, Matthew Knowles (63 de ani), tatăl celebrei Beyoncé şi fost manager al ei, dar şi cel care i-a pavat drumul spre faimă cântăreţei, propune o nouă abordare a celebrităţii: cursuri care te învaţă cum să ajungi o persoană faimoasă, asemenea fiicei sale. 

Cursurile „The Entertainment Industry: How Do I Get In?“ („Industria Divertismentului: Cum pot face parte din ea?“) se adresează „artiştilor aspiranţi, compozitorilor, muzicienilor, scriitorilor, producătorilor, managerilor, inginerilor de sunet, publiciştilor, stiliştilor vestimentari, coaforilor, fotografiilor, editorilor, contabililor, avocaţilor şi oricărei persoane cu ambiţii măreţe“. Practic, oricine este de interesat de industria divertismentului sau îşi doreşte să stea, pentru câteva ore, sub acelaşi acoperiş cu tatăl şi fostul manager al unui superstar internaţional, indiferent de profesie, se poate înscrie.

Cu toate acestea, cursurile nu ar trebui privite precum o joacă de copii. Matthew Knowles este omul care asigurat succesul grupului Destiny’s Child, şi, totodată, succesul fiicei sale. Însă antrenamentul la care au fost supuse membrele trupei nu a fost deloc uşor, Beyoncé şi colegele sale sfârşind, de multe ori, pregătirile pentru celebritate cu ochii în lacrimi.

Taxa de preînscriere pentru cursurile „The Entertainment Industry: How Do I Get In?“ este de 295 de dolari, iar, pentru cei întârziaţi, care nu îşi cumpără din timp abonamentele, este de 350 de dolari.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990, odată cu succesul înregistrat de trupa Destiny’s Child, formaţia de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. Cântăreaţa a debutat ca artist independent în 2003, cu albumul „Dangerously In Love“, discul devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominând topurile din întreaga lume. Printre hiturile sale se numără piesele „Crazy In Love“, „Naughty Girl“, „Baby Boy“, „Single Ladies“, „Drunk In Love“ şi duetul cu Shakira, din anul 2007, „Beautiful Liar“.

Din 2008, artista este căsătorită cu rapperul american Jay-Z, iar cei doi au împreună o fetiţă, în vârstă de doi ani, pe nume Blue Ivy. În prezent, cuplu trece printr-o perioadă nu tocmai fericită, gurile rele speculând un posibil divorţ al unuia dintre cele mai puternice cupluri ale industriei muzicale internaţionale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite