Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce s-a aflat că are COVID-19: M-am prezentat la spital încă de la primele simptome. Vă rog să procedaţi la fel

0
0
Cântăreaţa le-a mulţumit şi medicilor pentru îngrijirile medicale primite Foto: Facebook
Cântăreaţa le-a mulţumit şi medicilor pentru îngrijirile medicale primite Foto: Facebook

Viorica de la Clejani a fost internată în urmă cu o săptămână la Spitalul „Matei Balş” după ce a fost confirmată cu COVID-19. Astăzi, după ce s-a aflat  public că are coronavirus, cântăreaţa a transmis de pe patul de spital că acum se simte bine şi îşi roagă fanii să meargă la spital încă de la primele simptome aşa cum a procedat şi ea.

”Dragii noştri prieteni, vă mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi! Sunt bine, am o formă uşoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ioniţă şi copiii noştri sunt sănătoşi! Ca orice om civilizat şi conştient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă şi parcursul este unul optimist. Vă rog şi pe voi să procedaţi la fel, să mergeţi cu toată încrederea şi să solicitaţi ajutor medical în timp util!”, a transmis Viorica de la Clejani.

Cântăreaţa le-a mulţumit şi medicilor pentru îngrijirile medicale primite şi a mai spus că se simte din ce în ce mai bine şi speră să poată reveni curând la evenimente.

Ţin să mulţumesc medicilor de la Institutul Matei Balş care mă monitorizează, sunt profesionişti adevăraţi şi oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoşi şi voioşi la evenimente! Până atunci, să vă ţină Dumnezeu în paza Lui şi să vă dea sănătate şi o vacă bună cu lapte! Cu prietenie şi gând bun, aceeaşi Viorica de la Clejani”, se mai arată în mesajul artistei.

De altfel şi Elena Merişoreanu şi fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, sunt internaţi la Institutul Matei Balş din Capitală, infectaţi cu coronavirus.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite