VIDEO Vanilla Ice a fost la un pas de moarte. Fostul rapper s-a apucat de cascadorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul rapper Vanilla Ice, pe numele său real Robert Van Winkle, a participat, recent, la o cascadorie bizară. După cum se vede şi în imaginile postate pe internet, Van Winkle conduce un Cadillac din 1967, trece cu această maşină prin foc şi sare într-un iaz.

Cascadoria a avut loc pentru propria sa emisiune, un reality show la care Vanilla Ice lucrează de ceva timp.

Mai citiţi şi:

VIDEO Excentricii din showbiz

După ce a ajuns în lac, maşina Cadillac s-a scufundat şi a creat un vârtej în care a fost prins şi fostul solist. Persoanele care au asistat la acest eveniment s-au îngrijorat în momentul în care Vanilla Ice nu mai apărea din apă.

După câteva secunde, Van Winkle a apărut la suprafaţă. Fanii l-au aplaudat pe moment, însă nu au apreciat cascadoria, după cum a scris presa din Statele Unite. Fanii au fost decepţionaţi de aruncătorul de flăcări, de dimensiuni prea mici, şi de faptul că maşina nu a luat foc.

Fostul rapper, în vârstă de 42 de ani, preferă senzaţiile tari de când nu mai poate avea succes în cariera muzicală. Ultimul său succes discografic datează din 1990, atunci când albumul "To The Extreme" a fost vândut în 11 milioane de exemplare, în frunte cu hitul "Ice Ice Baby".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite