VIDEO Românca de „Vocea Germaniei“ a cântat cu Nicoleta Luciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Ramona Nerra (32 de ani), care s-a calificat în cadrul galei show-urilor live de la „Vocea Germaniei", reuşind să treacă de prima etapă cu brio, a avut o carieră muzicală şi în România, cântând alături de Nicoleta Luciu.

La începutul anilor 2000, Ramona a venit din Craiova, oraşul ei natal, în Bucureşti, la facultate. A cunoscut-o pe Nicoleta Luciu şi au format împreună trupa Alize. Au lansat câteva melodii, după care Ramona şi-a dat seama că „îşi dorea mai mult decât o trupă de puştoaice". Aşa că, în 2002, a plecat în Germania, să înceapă o viaţă nouă.

„La recomandarea cuiva, am ajuns în Köln, unde m-am şi stabilit. De atunci trăiesc în Germania, care mi-a devenit o a doua casă", declara Ramona Nerra într-un interviu.

După ce a ajuns în Germania, românca n-a renunţat însă la marea ei pasiune, muzica. A reuşit să intre în trupa germană Fresh Music Live, a cărei solistă este. Prin intermediul unui membru al echipei, managerul formaţiei, Ramona a ajuns să participe şi la „Vocea Germaniei".

„Lucrez de ceva ani de zile cu cea mai căutată trupă din Germania, cu artişti deosebiţi care mă susţin, pe lângă familia mea, în tot ceea ce fac - Fresh Music Live. Managerul meu mi-a povestit că există o nouă emisiune care doreşte să promoveze «voci de calibru». La recomandarea lui, am luat parte la casting şi... am ajuns până în live shows. Şi, odată cu aceasta, a început o călătorie foarte frumoasă, care sper să nu se termine prea curând", a mai povestit românca.

În Germania, Ramona s-a căsătorit şi este mama unor gemeni în vârstă de trei ani.

„Germania mi-a devenit a doua casă. Sunt foarte bucuroasă, deoarece de vreo trei ani de zile locuieşte şi mama mea aici şi asta m-a ajutat şi mai mult să mă simt în Germania ca acasă", a adăugat românca.
Participarea la show-ul „Vocea Germaniei" i-a dat mari emoţii româncei.

„La început, m-am temut foarte mult, deoarece nu ştiam reacţia spectatorilor. Locuiesc în Germania de aproape zece ani, dar am păstrat totuşi paşaportul românesc, deci sunt româncă. De aceea credeam că-mi vor interzice să iau parte la emisiune. Acum mă bucur să descopăr că nu numai Germania are emoţii împreună cumine când sunt pe scenă, ci şi România", a mai spus Ramona.

Ramona Nerra a reuşit să treacă de prima etapă a show-urilor live, însă greul abia acum începe. Mai urmează şase etape ale competiţiei de talente, programate între 5 ianuarie şi 10 februarie. Fiecare etapă va fi difuzată în fiecare vineri seara, de televiziunea Sat.1.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite