VIDEO Mămică sexy în celebrul Calendar Pirelli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Topmodelul brazilian Adriana Lima este prima femeie însăcinată care va apărea în prestigiosul calendar Pirelli, potrivit femalefirst.co.uk. După ce a confirmat în martie că aşteaptă cel de-al doilea copil, ea îşi va etala sarcina cu mândrie pentru ediţia din 2013 a celei mai sexy publicaţii de gen.  

,,În Calendarul Pirelli 2013 va apărea pentru prima oară o femeie gravidă: Adriana Lima, cu o burtică vizibil umflată. A existat un precedent în 2004, dar atunci sarcina nu era vizibilă“, au dezvăluit reprezentanţii ,,Vanity Fair“.

LIMA

În calendar vor mai apărea alte 10 fotomodele alese pentru actele de caritate, printre care Elisa Sednaoui, Liya Kebede, Petra Nemcova, Isabeli Fontana şi Kyleigh Kuhn. Imaginile acestei ediţii poartă semnătura lui Steve McCurry, un fotojurnalist distins cu mai multe premii. Lansat în 1964, Calendarul Pirelli apare anual în ediţii limitate, iar de-a lungul timpului a prezentat celebrităţi precum Sophia Loren, Sienna Miller, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Kate Moss și Cindy Crawford.

 Adriana Lima (31de ani) e căsătorită cu baschetbalistul serbian Marko Jaric (33 de ani) şi cu toate că este s-a remarcat în modelling şi actorie, ea declară că meseria sa favorită este cea de mamă. Modelul și soțul ei au o fetiță în vârstă de 2 ani. Adriana a defilat încă din 2000 pentru Victoria's Secret, iar în perioada 2003 -2009 a devenit ambasadoarea cosmeticelor Maybelline. Din 2005, „Forbes“ a nominalizat-o constant printre primele 5 cele mai bine plătite modele.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite