VIDEO Mai multe celebrităţi, parte dintr-un proiect de încurajare a elevilor înainte de începerea şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Maia Morgenstern
Actriţa Maia Morgenstern

Ana Blandiana, Maia Morgenstern, Melania Medeleanu şi Medeea Marinescu sunt parte dintr-o campanie de încurajare a copiilor care urmează să înceapă un nou an şcolar.

Personalităţi ale lumii culturale, academice, sportive şi din societatea civilă, printre care Ana Blandiana, Maia Morgenstern, Marian Preda şi Medeea Marinescu, transmit un mesaj de încurajare pentru copiii care încep în câteva zile şcoala, în plină perioadă de pandemie.

„Într-un an în care sunt foarte multe lucruri incerte legate de începerea şcolii şi de felul în care se vor desfăşura orele, personalităţile cunoscute ale României sunt alături de elevii din toată ţara şi îi îndeamnă să privească acest nou început ca pe o provocare, ca pe o lecţie a curajului, care-i va face mai puternici”, se arată într-un comunicat al agenţiei PiArt Vision, cea care a iniţiat proiectul „Ora de Caligrafie”, aflat la a patra ediţie.

„Pentru copiii din clasele primare este probabil cel mai dificil, pentru că ei resimt cel mai mult lipsa contactului direct cu învăţătorii şi colegii lor. Adaptarea la cursurile online este o provocare. Iar micuţii elevi trebuie să ştie că nu sunt singuri pe acest drum al Învăţăturii. Că au alături de ei oameni mari”, potrivit sursei citate.

Ora de caligrafie este un concept cultural-educațional care se dorește a fi un îndemn pentru educația sănătoasă, temeinică, și care își propune să transmită un mesaj de încurajare și responsabilitate deopotrivă copiilor, învățătorilor și părinților. În mod tradiţional, proiectul se desfăşoară la început de an şcolar la Muzeul Naţional Cotroceni, în Salonul Cherchez, în prezenţa elevilor care au colegi de bancă personalităţi marcante ale României.
Ora de caligrafie este un proiect PiArt Vision organizat în parteneriat cu Muzeul Național Cotroceni şi susţinut de compania de curierat DPD România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite