VIDEO Lady Gaga vine la Bucureşti cu 55 de tiruri de echipamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga în concert
Lady Gaga în concert

Zilele acestea trebuie să ajungă în România nu mai puţin de 55 de tiruri de echipamente şi de recuzită pentru show-ul grandios pe care artista Lady Gaga îl va susţine.

Echipa de producţie se pregăteşte pentru o construcţie colosală, potrivit organizatorilor, Emagic. Scena va fi una dintre cele mai impresionante din istoria muzicii, da nici culisele nu vor fi mai prejos. Partea de backstage va ocupa o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi va include peste 50 de cabine pentru artistă şi membrii staff-ului său. Acesta este cel mai mare backstage amenajat în ultimii ani pentru un artist care a concertat la Bucureşti.

Bucătărie şi sală de masaj în culise

În culise vor exista, de asemenea, birouri, o bucătărie specială pentru bucătarul personal care o va însoţi pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafură, precum şi un „vanity room", unde artista va putea fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert. Dar cel mai mult spaţiu va fi alocat pentru garderoba artistei: un cort de aproximativ 200 de metri pătraţi doar pentru a depozita costumele şi accesoriile cu care va veni la Bucureşti. Această zonă va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază, artista cerând în mod expres ca aceştia să fie nefumători.

Lucrările pentru pregătirea show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti, pe 16 august, vor debuta peste câteva zile, în Piaţa Constituţiei. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt aşteptaţi la Bucureşti pentru a pune la punct concertul din cadrul turneului „The Born This Way Ball".

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu" şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 70 de lei la 345 de lei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite