VIDEO Lady Gaga s-a înălţat la cer. Cântăreaţa a purtat prima rochie zburătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a demonstra că albumul „ARTPOP“ reprezintă începutul unei noi ere tehnologice, Stefani Germanotta (27 de ani) a purtat o ţinută futuristă semnată de Volantis şi TechHaus, echipa sa tehnică de creaţie, pentru lansarea volumului.

„Mama monstruleţilor“ şi-a convins publicul că este o vizionară, la gala din New York, unde şi-a lansat al patrulea album din carieră, "ARTPOP". După o promovare intensă, prin concerte, apariţii nud în presă şi la evenimente notabile (YouTube Awards – n. r.), vedeta deopotrivă controversată şi admirată pentru apariţiile riscante s-a îmbrăcat în prima rochie zburătoare, pentru care echipa sa creativă a muncit doi ani.

Lady Gaga a defilat în prima rochie zburătoare

Costumul alb a fost, "probabil, un pas mic pentru Volantis", dar "un pas imens" pentru Lady Gaga, aşa cum a descris solista care a defilat şi într-un costum de astronaut.

image
image

Fiindcă schimbările reprezintă o trăsătură de personalitate pentru Gaga, interpreta piesei „Applause“ a continuat petrecerea într-o rochie accesorizată cu ochelari retro şi platforme uriaşe, cu toate că în urmă cu doar câteva luni s-a operat la şold.

image

Gaga nu se opreşte aici. Rochia zburătoare ar putea anticipa concertul în spaţiu, din 2015.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite