VIDEO Jamie Foxx i-a dedicat un cântec lui Channing Tatum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jamie Foxx şi Channing Tatum în "Alertă de grad zero"   FOTO InterComFilm
Jamie Foxx şi Channing Tatum în "Alertă de grad zero"   FOTO InterComFilm

Starurile din “Alertă de grad zero”, Channing Tatum şi Jamie Foxx, au creat un nou hit, cu 7 milioane de vizualizări pe net, după ce a apărut în “ Jimmy Kimmel Live!” show.

Cântecul parodic "(I Wanna) Channing All Over Your Tatum," este interpretat de Jamie Foxx şi Channing Tatum.

Cei doi joacă în "Alertă de grad zero", care a intrat acum în cinematografe. 

În videoclip cântă Miley Cyrus, Olivia Munn (“Magic Mike”), Gabourney Sidibe (“Precious”) şi Jimmy Kimmel. Matt Damon are o apariţie specială.

Tatum este pe locul 2 în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood şi a fost declarat Cel mai sexy bărbat din lume, în 2012, de către revista People.

Este căsătorit cu Jenna Dewan, partenera lui din “Step up - Dansul dragostei”, care a născut o fetiţă în luna mai a acestui an.

Channing a fost stripper şi model pentru Dolce&Gabana şi a debutat ca dansator în videoclipul „She bangs” al lui Ricky Martin. Filmul “Magic Mike” este o poveste legată de tinereţea lui şi a fost regizat de Steven Soderberg.

Channing Tatum este acum unul dintre starurile de la Hollywood, ca actor şi producător. În prezent filmează, împreună cu Mila Kunis, pentru “Jupiter Ascending” al fraţilor Wachowski, un film SF care va avea premiera în iulie 2014.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite